Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Jenom nespěchej na úkor kvality. Klidně nějaký ten týden navíc vydržíme, hlavně ať to stojí za to! Už teď nechápu, jak jsi mohl tolik práce stihnout, a že to bude v perfektní kvalitě, o tom se u Tebe nedá pochybovat!!!

Ale Martin to je super správa! :) Som veľmi rád že si sa rozhodol aj pre tu Tepličku :) je to veľmi pekný úsek :) Len dúfam že môžeme čakať nové prestavníky aj na trase Púchov - Košice :)

Delay napsal:
Ale Martin to je super správa! :) Som veľmi rád že si sa rozhodol aj pre tu Tepličku :) je to veľmi pekný úsek :) Len dúfam že môžeme čakať nové prestavníky aj na trase Púchov - Košice :)

No musím se přiznat, že mě ta Teplička vůbec neláká, protože nákladama nejezdím a s EC by mě z tama asi vyhodili :-D ale když už ta rekonstrukce celého Slovenska, tak tu Tepličku nějak zkousnu...
Samozřejmě na Slovensku budou i přestavníky, myslel jsem, že je to jasné z předchozího příspěvku, akorát jsem ještě zapomněl napsat úseky Žilina - Krásno nad Kysucou, Vrútky - Cremošné a Hranice na Moravě (mimo) - Valašské Meziříčí, tam všude jsou taky přestavníky a i tyhle úseky už jsou opravené.

A Martine iba otázka, tie prestavníky sa musia každá jedna výhybka vymeniť ? Alebo sa iba prepíšu nejaké subory?

Paráda, myslím že pre nás aktivitárov to problém nebude aspon sa budú dať tvoriť aktiviti čoraz realnejšie :) ;)

Delay napsal:
A Martine iba otázka, tie prestavníky sa musia každá jedna výhybka vymeniť ? Alebo sa iba prepíšu nejaké subory?

U koridorových výhybek a křížových výhybek se přepisují soubory v adresáři World, u starých výhybek se dělá úprava přímo v editoru, přestavník se vkládá do tratě jako další objekt, ke každé výhybce jeden.
Z tohoto důvodu se ve větších stanicích nedají dělat přestavníky úplně u všech výhybek, MSTS by se pak asi položil :D
Například v Děčíně, v Ústí nad Labem, v Košicích a v podobných velkých stanicích nejsou přestavníky u vzdálených odstavných kolejí, aby mi pak někdo nepsal, že mi tam přestavníky chybí, nemůžou tam být z důvodu úspory objektů.
A největší obavy mám samozřejmě z Prahy, tam budou přestavníky pravděpodobně jen na hlavních kolejích, aby se neřeklo...

Má trať 321 originální nádraží Kúty? Ano nebo ne.

Už se nemůžu dočkat až se projedu do Děčína!! A dělal si taky něco směrem na Cheb nebo ne?? Jinak Díky Martine pěkná práce,hlavně ty přestavníky :)

Díky moc hlavně za celou trať Praha - Děčín :) mám ale trošku strach z těch přestavníků, určitě to bude celé vypadat lépe než bez nich, jen doufám, že u rychlíků Praha - Děčín bude stačit 2x save/restart MSTS s plnou Prahou jako teď :D

IcemanX8 napsal:
Díky moc hlavně za celou trať Praha - Děčín :) mám ale trošku strach z těch přestavníků, určitě to bude celé vypadat lépe než bez nich, jen doufám, že u rychlíků Praha - Děčín bude stačit 2x save/restart MSTS s plnou Prahou jako teď :D

Jo tak z toho mám taky strach, ještě jsem stabilitu MSTS při delší jízdě netestoval, mám to v plánu na dnešní večer :D

Jimmy, žádnej Cheb, jsem jenom člověk :D

Promiňte mi, že se ptám ještě jednou. Originální nádraží Kúty jsou od 22.aktualizace nebo ještě dřív. ???

Momentálne je aktuálna verzia trate 21 :) takže 22 je ešte len v pláne :) a Kuty sú od sa mi zdá 19 aktualizácie.

Delay napsal:
Momentálne je aktuálna verzia trate 21 :) takže 22 je ešte len v pláne :) a Kuty sú od sa mi zdá 19 aktualizácie.

Delay, jenom tě opravím, že Kúty jsou od 16 aktualizace. Viz toto: http://www.trat321.cz/aktualizace16.php

Stavitelxx napsal:
IcemanX8 napsal:

Jo tak z toho mám taky strach, ještě jsem stabilitu MSTS při delší jízdě netestoval, mám to v plánu na dnešní večer :D

Jimmy, žádnej Cheb, jsem jenom člověk :D

no, tak to přeju hodně štěstí a ať to padá co nejmíň :)

:) Dík nepozeral som stránku :) takže od 16 aktualizácie.

dvacka napsal:
Delay napsal:

Delay, jenom tě opravím, že Kúty jsou od 16 aktualizace. Viz toto: http://www.trat321.cz/aktualizace16.php

Přečetl jsem si aktualizaci 16, ale nevidím, že by tam bylo napsáno originální nádražní budova Kúty.

V Kútoch som bol nespočetne veľa krát :) a môžem ti povedať a aj ujistiť že je tam originálna budova plus vodojem a budova na prespanie rušňovodičov :) to že nieje spracované okolie ako z obrázka má svoj dôvod.

Já to mám stejně a aktualizace 22 ještě nevyšla :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře