Aktivity 5211

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna 5211
  • Datum začátku Datum začátku

5211

Začátečník
Zdravím, tu môžete písať názory, komentáre, pochvaly, nápady atď. k mojim aktivitám. Dnes som zverejnil svoju prvú, viac menej testovaciu aktivitu na trati ŽSR150. Jedná sa o motorový osobák z Novej Bane do Levíc. Download sa nachádza v burze. Dúfam, že sa bude páčiť. :oops:

Naposled editoval moderátor:
V Burze nájdete ďalšiu aktivitu ku trati ŽSR150, tentokrát sa jedná o R 374 Devín. Ďalej budem pokračovať v tvorbe na východe, konkrétne na trati ŽSR169.

Ahoj. Prosím Ťa o obnovenie dwnloadu aktivity Os 5760 lebo mi stále píše že je dočasne nedostupná.

Jene: Áno, problém je na serveri wbs.cz, bol prekročený limit stiahnutí súborov na jedného uživateľa či tak nejako. Dávam nový, funkčný link: http://www.ulozto.sk/9150386/rd-os5760-zip

Jeden screen z pripravovanej aktivity pre trať ŽSR169. Momentálne prebieha testovanie (takmer pri konci), ale vyskytla sa jedna chyba vďaka ktorej môžem testovanie začať odznovu a opäť s nejasnými výsledkami. No čo už nemôže všetko bežať tak ako má. :) Ešte by som sa chcel opýtať, či sa nájde nejaká dobrá duša, ktorá by si aktivitu prešla pred vydaním, či všetko beží korektne aj na iných PC ako na mojom.

Zdravím. Aktivita "Náročné dopoludnie s dvojičkou" je hotová a momentálne čaká na vydanie. V ďalšej tvorbe budem pokračovať tiež na trati 321, tentokrát v Čechách, konkrétne na Morave. ;-)

skoro napsal:
Aká dlhá je tá s tou 131 a použil si tam niekde postrk ? Ďakujem

Myslíš dĺžku súpravy, alebo aktivity? Ak to prvé, tak cca. 510 metrov. Postrk som nepoužil, lebo sa ide dole Štrbou. ;)

Aha ja som myslel čas úlohy :D lebo ja robím opačný smer zo SNV-ZA a tam mám problém s postrkom :eek:

ok dik a ak ju máš už hotovú tak kde si ju môžem stiahnuť ?

Je už hotová, čaká na vydanie, no neviem kedy sa objaví ako download. (Ak chceš, môžem ti ju poslať). ;-)

Zdravím, pôvodne som plánoval aktivitu osobáku na Morave, no po zhliadnutí tohto manipuláku na mne blízkej trati som zmenil názor a rozhodol sa, že sa pustím do aktivity Mn z Košíc do Margecian. Keby sa našiel niekto, kto by mi vedel poradiť aký posun sa vykonáva v staniciach, alebo aké vozne sa privesujú / odvesujú v jednotlivých staniciach po trase aby scenár aspoň trošku odpovedalo realite tak budem vďačný. Inak to spracujem podľa vlastnej fantázie. :)

Ahoj, jenom male upozorneni k "Narocne dopoledne s dvojickou". Pri odjezdu R601 na priprezi s 131 pises Vmax=120 km/h v hlasce. Konstrukcni max rady 131 je 100 km/h. Ale je to jen drobnost a aktivita je pekna. Drzim palce a tesim se na dalsi :)

Back
Nahoře