širokouhle zobrazeni-nejde nastavit

Mirekcz

Začátečník
Dobrý den, potřebuju nastavit zobrazení MSTS 1600x90, mam grafiky ati, ale mám asi novější verzi controlcentra, takže to nemůžu nějak nestavit. co mám dělat?

Myslím, že Ti tady bylo odpovězeno dostatečně http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3322 .

Naposled editoval moderátor:
Kuba napsal:
Myslím, že Ti tady bylo odpovězeno dostatečně http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3322 .
no vzdyt to píšu že mám jinou verzi catalist control center a vypadá uplně jinak než je na obrázku. Vůbec tam takové nastavení není. co mám dělat prosím?

Nic si z toho nedělej, já tomu novému Control centru také nemohu přijít na jméno. Sice nažehlené prostředí, ale jen čert se v tom vyzná, jak je to nepřehledné. Ale je to tam, musí se víc hledat. Až budu z práce doma, kouknu na to.

Zbyněk Šemora napsal:
Nic si z toho nedělej, já tomu novému Control centru také nemohu přijít na jméno. Sice nažehlené prostředí, ale jen čert se v tom vyzná, jak je to nepřehledné. Ale je to tam, musí se víc hledat. Až budu z práce doma, kouknu na to.
děkuju. ale prošel jsem snad už všechno

Tady je obrázek:
feca441d57d4d2ab434281620016b6e9.jpg
Otevřu okno a jdu na záložku:
Mé digitální ploché panely
A Vlastnosti (digitální plochý panel)
Pokud máte zatržítka neaktivní, jako je mám já, nezoufat.
Stačí klepnout na plochu, právé tlačítko myši a najděte rozlišení obrazovky
a přesuňte jezdec o zoubek na menší rozlišení. A Použít.
078c2306e8c318fd4003b51f7a2ea33a.jpg
Tím se v catalystu udělají zatržítka aktivní a nastavte
Zachovat poměr stran.
OK
A na obrazovce vraťte rozlišení zpět na maximální hodnotu.
Pak MSTS bude na širokoúhlém monitoru se správným poměrem stran.

Ještě doplním, kdyby někdo hledal Možnosti měřítka, je to také v "Mé digitální ploché panely".
To je třeba, když máte HD televizi a obraz v rozlišení 1920x1080 není přes celou plochu, ale je černě orámovaný. V Možnostech měřítka se jezdcem dá obraz krásně roztáhnout přes celou plochu obrazovky.

Tak a teď konečně si něco ukuchtit k obědu :D
Tak oběd ještě nebude.
Předchozí Catalyst byl takový:
eed4a1c2758fde1f52c153da1d5bf0b3.jpg
Kliknu dole na tu obrazovečku a zvolím Nastavení.
A jsem opět doma :D
82887246000a808b0d580bbda397ddce.jpg

Je to ono ?
Mám ještě jeden Catalyst, ale to bych musel do XP

Back
Nahoře