Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jenže já je tam mám.!!! Co mám dělat? Mohl by jste mi napsat nějaký zdroj stahování?poison napsal:Doplnit si vozidla do Trainset.
poison napsal:Mám takový pocit, že tyto vozidla nikde neseženeš. Pomůže snad jen ConBuilder, ve kterém vyměníš chybějící vozy a loko za tytéž, které tvůj Trainset obsahuje.
poison napsal:Protože web na kterém byly například ty vozy Btn zveřejněny již neexistuje. CD Btn stáhneš u Ondry Janiše, ovšem on má svůj vůz pojmenován cd_Btn.wag a ty chceš Btn.wag. Prostě sosni a nainstaluj ConBuilder, počítám, že trainset BP 9 vlastníš, použij ConBuilder k výměně těchto vozidel z TBP.
Josef Vogeltanz napsal:Všechno není jen v traisetu BP. Motorák 842 lze ještě stáhnout u Dejva a vozy Btn753 (ex. 053) u Ondry Janiše. Pokud by jsi trval na původních Btn752 (ex. 042) pak tato varianta na www.trainsim.cz (google a trocha vlastního usilí).
Potom stačí už jen instalovat a pomocí ConBuilderu opravit názvy v consistech. Pokud by nebylo něco jasné, v rubrice pro začátečníky je popsáno jak se to dělá.
Trainset BP má výhodu, že jsou v něm vozidla většinou odladěná pro MSTS Bin.