Verze trainsetu

Je to napsané přímo na DVD nosiči. Stjejně tak i v samotném instalátoru Trainsetu.

Pavlík napsal:
Je to napsané přímo na DVD nosiči. Stjejně tak i v samotném instalátoru Trainsetu.

DVD mě doposud nepomohlo jelikož jsem si je kupoval už hodně dávno a jak už to tak bývá, ani stopy ani slechy po něm. Již jsem aktualizace dělal, bohužel poslední půl rok jsem k vůli práci na MSTS vůbec neměl čas. Takže nemám nejmenší tušení jakou verzi Trainsetu mám.
A po 3. už se mi DVD kupovat nechce, takto to dopadá, když se člověk neponaučí.

Tak konečně jsem se zase zasmál.
Koupim si Windows, koupím si Office, ale pak už nic kupovat do počítače nebudu, protože si přece nebudu třikrát kupovat DVD :D :D :D .

Jinak ten trainset BP není nic jiného než věci postahované z webů se souhlasem autorů, tak proto si přece nebudu kupovat DVD, když jsem si vše mohl ve své době zdarma stáhnout. TBP slouží jen proto, aby aktivity na DVD s tratí byly funkční bez přístupu na internet. Nic jiného v tom nehledat. A skutečnost, že hodně vozidel má zrušené downloady, to jde mimo mě a s tím nic také nenadělám. Ale pokud nepotřebuji trať BP, tak se také obejdu bez jeho vozidel, protože dnes jsou už mnohé modely dokonalejší a ve větším sortimentu.

Je reálný fakt,že trainset,byť dodávaný s DVD pro funkčnost aktivit je z větší části solidní "pravěk".Zrovna nedávno jsem na to koukal....:P

T napsal:
Je reálný fakt,že trainset,byť dodávaný s DVD pro funkčnost aktivit je z větší části solidní "pravěk".Zrovna nedávno jsem na to koukal....:P

Ano Svatá pravda, ale dá se vylepšit několika málo úkony a jako odraz funguje stále spolehlivě.

Modelově je zde hodně pravěku, ale o ladění se dá zase mluvit často obráceně. :D A máte jednu jistotu. Žádné vozidlo nebude vyhazovat chyby a o tohle mi hlavně šlo.

Back
Nahoře