Čeština do MSTS

Dodousek

Začátečník
Zdravím,

existuje do hry MSTS nějaká čeština a hlavně návod na její"instalaci"? Nějaké češtiny jsem na internetu našel, ale ne s návodem. Předem díky za pomoc.

Čeština sa ti nainštaluje aj pri BIN-e 1.8 ale pri inštalácii si tam treba zaškrtnúť "Používam české prostředí"

A nestačí nainštalovať BIN? Ja som nikdy v živote nesťahoval češtinu a zrazu mám MSTS po česky. Sa mi vidí, že keď som akurát ten BIN dával do compu.
SAPPHIRE: No presne.

Naposled editoval moderátor:
Ale ano, stačí. Jen nepřeloží Editor. Jinak kompletní čeština je samozřejmě na DVD BP.

Pavlík napsal:
Svého času byla ke stažení u Zbyňka, ale teď ji tam nemohu najít.
Čeština je na DVD BP se souhlasem autora. Přeložil Ppoollll a měl jí také na svých stránkách. Jelikož si tohoto pána, ač mladého, vzal Pánbů k sobě, tak už ke stažení asi nebude.
Ale čeština se instaluje i s MSTS BIN, ale jen pro potřebu hry.

Nevím, od existence binu jsem samotnou češtinu nikdy neinstaloval a mám s instalací binu česky i editory. Hádám, že Ppoollllova čeština je přímo součástí, stačí zatrhnout "používám české prostředí". Nikdy jsem to nezkoumal.

Cestina

Caute, tazke som si nainstaloval Microsoft Train Simulator, a cestinu. Ale vsetko neni prelozene, iba na 2 mapy su prelozene aktivity, na elektricke motory je tutorial prelozeny. A trocha editor, a mne ide o editor! Co mam presne nainstalovat, daku novsiu cestinu aj z dakymy patchami??? Poprosil by som o napisanie preste co mam stiahnut, lebo sa v tom trocha nevyznam :). Diky

RE: Cestina

Odkud jsis stáhnul tu češtinu??
Není to demo čeština??
Ať ti zbytečně nepíšu odkaz na češtinu, kterou třeba už máš.
A máš legální Microsoft Train Simulator??

A ještě nechápu, proč dáváš téma Čeština do stavba tratí??
Co to má společného se stavbou tratí???

gamealster: Doporučoval bych stáhnout si MSTS Bin, jehož součástí je čeština. Je k nalezení na odkazu: http://mstsbin.uktrainsim.com/cz/cz.html a doporučuji si přečíst veškeré rady k instalaci (před tím je třeba mít nainstalovaný patch v 1.4 - ale vše se dozvíš po pečlivém prostudování stránek, na které jsem ti dal odkaz)

Dvacka: To jsou tedy rady:roll: Chceš pomoci, nebo si dokazovat vlastní kvality?

Chtěl jsem pomoci,
hledal jsem pro něho nějakou češtinu, která by fungovala, tak proto jsem psal, jakou češtinu má nainstalovanou, ale MSTS Bin, ten mě nenapadnul.
Vlastní kvality určitě nechci ukazovat, protože vím, že s MSTS umím pouze minimum a mám se ještě moc toho učit.

Čeština v BIN není kompletní pro MSTS. Myslím jedna knihovna přeložená není. Kompletní čeština byla na stránkách od Ppooolllla, která se ale musela instalovat před instalací BIN, aby se novější překlady nepřepsaly staršími. Ale jestli tyto odkazy fungují, netuším. Pak jsou ještě překlady do češtiny pro aktivity původních originál tratí. Strýček Google pokud neporadí, na DVD BP je obojí. Bohužel, proti své vůli se stávám úložištěm zrušených odkazů. Ale pro uživatele asi Bohu dík. V případě zájmu češtiny zájemcům pošlu. Jsou to malé soubory, není problém vložit do emailu.

Zbyňku, tohle se tu řeší pořád dokola, ale každý pořád tvrdí svoje a nikdo nic nevyzkoušel. Zeptám se znovu, která knihovna vlastně není přeložená, jaký je rozdíl mezi Ppoollllovou češtinou a tou v binu? Nechci do ničeho rýpat, jen mě to zajímá, protože od doby binu jsem MSTS instaloval několikrát, žádnou češtinu jsem neinstaloval a česky mám všechno zatržením volby při instalaci binu :) Tzn. i editory.

Já už nevím, porovnával jsem to když čeština se aplikovala do Binu. Je to už moc dávno a teď je moc horko a nechce se mi to hledat.
Ale i tak to máš přece jedno. Mým postupem nikdo nic nepokazí. Poradil jsem ? Poradil, nabídl pomoc ? Nabídl. :D

... a ještě pro Dodouska k instalaci ... pro tu češtinu staženou od Martense ... soubory z archivu přepiš soubory v originální instalaci MSTS ...

Back
Nahoře