Setkání současných a bývalých příznivců MSTS

Edie

Průvodčí
Zdravím vás přátelé,

Dne 13.10.2007 se bude konat v Ústí nad Labem setkání současných a bývalých příznivců MSTS. Akce bude trvat 2 dny.
Začátek bude v 10:00h, klubovna bude otevřena jíž od 8:30h. Pokud by byl zájem, máme v plánu udělat druhý den výlet to Železničního muzea v Zubnicích.
Zajištěn bude notebook a promítačka, el. energie, jídlo s pitím a nocleh. Parkovací místa v areálu je pro 8-10 aut. V případě zaplnění tohoto počtu není problém zaparkovat u blízkého odchodu Lidl.
Registrace probíhají do 5.10.2007. Registrace probíhá tímto způsobem: Stáhněte jsi tento soubor, vyplňte a poštěte na adresu svehla.jirka@seznam.cz do předmětu napište Setkání

S pozdravem Edie

Naposled editoval moderátor:
Edie napsal:
Již se u nás zaregistrovali: Alcapone, Tygy, Petr Novák, Jarda Brabec, Ladislav Musil, Fíííííra a já.

nemůžu se registrovat ještě nevím... ale když budu moct příjdu... Byl by v tom problém?

plukas napsal:
Edie napsal:
Již se u nás zaregistrovali: Alcapone, Tygy, Petr Novák, Jarda Brabec, Ladislav Musil, Fíííííra a já.

nemůžu se registrovat ještě nevím... ale když budu moct příjdu... Byl by v tom problém?
To samé já.Nemůžuto říct 100% že přijedu ale rád bych.

Pánové, teď to problém ještě není. ovšem po uzávěrce, už by to mohlo udělat paseku. Navíc do 5.10 ještě zatím času dost.

Z technických důvodů, se setkání přesouvá na 6.10.2007. Uzavírka přihlášek minimálně 5 dní předem

Tak to je škoda, rád bych se setkal s podobně potrefenýmil lidmi jako jsem já, leč do 10 října jsem v pracovní neschopnosti takže to pro mě padá :? Nicméně přeji příjemnou zábavu... :)

Také potvrzuji účast šestého, pro mě to je lepší, páč nemusím v neděli do práce. Jinak jsem také v pracovní neschopnosti a to není důvod, abych nepřijel. Co se týká spaní, tak to zatím není jasné, záleží zda bude Plukas v Plzni na školení, nebo přijede domů na víkend.

Zdeněk Itterheim napsal:
Přijede na víkend, on je takový rodinný typ.

jo to sedí, na víkend jsem doma.... přijíždím z Plzně v pátek navečer a v neděli večer zase zpátky do Plzně...
Potvrzuji příchod, Alcapone může spát u mně

Ajaj, tak tento den to nezvládnu, ale budu naladěn na stejné vlně, protože budu trávit celý den ve vlaku na již dlouho plánované celodenní vyjížďce s mým stejně vlakově zapáleným příbuzným. Jen tak pro představu, naše trasa se SONE+ bude přibližně následovná: Kraslice - Sokolov - Chodov - Potůčky - Zwickau - Plauen - Hof - Marktredwitz - Cheb - Sokolov - Kraslice. :D Takže si akcičku užijte a vlakům zdar, MSTS zvláště!!!

Průser jako nejk. Na tento nový termín se nemůžu dostavit, protože sem na mácháči, leda že bych se stavil na chvili, ale to asi k nicemu nebude.......

Petr Novák napsal:
Ad Šemora- pokud se v Ústí na něčem dohodneme,tak by měly být u každého engu spřáhla jak na 30,tak i na 80cm,jak to už někteří modeláři dělají.Nevidím v tom problém,protože by se trainset doplňoval postupně,jak se budou ladit engy a wagy.Pak bude na každém uživateli,s čím bude jezdit.Aktivit se to nijak nedotkne.Do čeho se chceme pustit,to již víme.
.

Jen mám dotaz na organizátory. Já žil v domění, že tato slezina je jen přátelské posezení Ústečanů plus příznivců, kteří mají možnost se do těchto končin nějak dopravit.
Proto mne zaskočilo, že se tam míní i něco společného do MSTS řešit.
Pro tyto případy by byla žádoucí účast alespoň několika modelářů a lidí, kterých se téma týká. My jsme měli minulý víkend v Hustopečích malou slezinu se Slováky (Nebulus, Bigfoot, Dráčik) a Honzou Švecem a kromě přátelského posezení a vínka jsme řešili věci, které se týkaly jen naší vzájemné spolupráce.
Společné věci MSTS by se měly řešit na celostátních slezinách a nejlépe v Praze pro dostupnost ze všech stran.
Přijel bych i do Ústí, ale ještě jsem nesehnal letadlo :lol: Abych se na místo dopravil dřív než prvním vlakem s příjezdem v půl druhé odpoledne. :cry:
a noha ještě také není úplně fit

Zbyněk Šemora napsal:
...Přijel bych i do Ústí, ale ještě jsem nesehnal letadlo...
To máte blbé, zkuste si zavolat do Aeroklubu zde v Ústí nad Labem, možná po dohodě by si pro vás zaletěli...Jinak se na setkání nesmí probírat MSTS?? A navíc, kdo bude chtít, tak přijede a nebude hledat výmluvy :wink:.

Edie napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...Přijel bych i do Ústí, ale ještě jsem nesehnal letadlo...
To máte blbé, zkuste si zavolat do Aeroklubu zde v Ústí nad Labem, možná po dohodě by si pro vás zaletěli...Jinak se na setkání nesmí probírat MSTS?? A navíc, kdo bude chtít, tak přijede a nebude hledat výmluvy :wink:.

Obávám se že ti je příliš málo na to, abys mohl psát takovéto kecy..... :twisted: :twisted: Probírat můžete co je libo ale těžko to bude mít nějaký dopad na celou komunitu MSTS, na to vás tam bude příliš málo.
Ty bys do Břeclavi určitě nejel, tak si tyhle řeči nech od cesty....

Miran napsal:
Obávám se že ti je příliš málo na to, abys mohl psát takovéto kecy..... :twisted: :twisted: Probírat můžete co je libo ale těžko to bude mít nějaký dopad na celou komunitu MSTS, na to vás tam bude příliš málo.
Ty bys do Břeclavi určitě nejel, tak si tyhle řeči nech od cesty....

Já souhlasím s Miranem a nepředpokládám, že se na našem "severním" setkání něco upeče. Také to beru jako přátelské setkání. Maximálně budu informovat jak se vyvíjí věc s portalem. 8)

Back
Nahoře