Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když to doženem k absurditě, tak by se podle tebe nesmělo kritizovat nic bez autora. Pokud je diskuze vedena SLUŠNOU FORMOU (jako že se vedla) tak nevidím důvod, proč nekritizovat. Část byla demonstrována na barvě páry, zde měl plně pravdu Pert, v ostatním nastavení se nevyznám.brabino napsal:...nekritizovat cizí práci za jeho zády...
Dále byl oběd a prezentačka trati 072 (z části i 130). Dále nám zde ukázal ze své trati i Pert Šimral a šlo se vesele domů.brabino napsal:zajímalo by mne co se dále probíralo , snad příště.![]()
Nepoužívá MSTS na čoud nějakou texturu, co to otočit tam?zsr napsal:me by zajimala spis vecna stranka:
zdali jste dali dohromady nejaky navrh na zlepseni u ktereho by bylo zrejme, co je vylepsene a jak.
napr. barva pary: uz Richter asi pred peti lety (engwagmanual 2.0e) identifikoval chybu v msts, kdy pri otevrenych dvirkach topeniste jde z komina svetly kour a pri zavrenych tmavy kour. ve skutececnosti je to obracene. pokud nekdo vite, jak to opravit, sem s tim!
zsr
Je to Smokemain.ace v adresáři Global, ale mám dojem, že tam jsou jen bílé obláčky :?Vrbam napsal:Nepoužívá MSTS na čoud nějakou texturu, co to otočit tam?
Vypočítám kolik má kotel objem z průměru a délky a pak standartním postupem s přihlédnutím k výhřevné ploše kotle a ploše topeniště spočítám výrobu páry,množství uhlí na roštu,množství kouře a další věci.Musí se přihlédnout k tomu,žer pod Binem hodně věcí neplatí tak přesně,jak to píše Richter ve svém návodu a je zapotřebí určitá korekce.zsr napsal:co tedy pocitate a nastavujete?
zsr
Já to samé,rád bych byl u toho.Mates napsal:Přišel bych se podívat,takže záleží na termínu,jestli budu mít volno.Dopředu teď plánovat nemůžu,takže budu sledovat,co se zde dohodne.