RENDEZ 2011: 13. celoslovenský zraz historických železničných vozidiel

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Minuly rok to bolo zamerané hlavne na Diesel, preto to malo názov Rendez Diesel 2010. Vedel by mi niekto napísať, že načo to bude orientované tento rok? Dík, je to nádhera a kopec srandy ako každý rok. :)

Je možné že zítra na Rendezu bude někdo ze slovenských kolegů? Chystám se zítra navštívit Bratislavu.

VáclavS napsal:
Je možné že zítra na Rendezu bude někdo ze slovenských kolegů? Chystám se zítra navštívit Bratislavu.

Nájdeš ma u rozhlasového stánku alebo pri bufete :cool:

Tak nevím kde se stala chyba Taxi,první kam jsem běžel abych nahlásil svou účast,byl bufík,ale nepotkal jsem tě.Pobíhal jsme tam od jedenácti do jedný,kdy mě deštík zahnal do svozového motoráčku zpět na hlavní nádraží a nyní jsme dorazil již domů.Letos jsme se trefil na představování exponátů,kdy je otočili na točně a odstavili k prohlížení,takže to byl zase jinačí a zajímavý pohled na výstavu,byl jsem spokojen.Přijel jsme Avalou,čímž chci vzkázat VáclavuS,který byl ve stejném spoji,že jsem pohodlně seděl v posledním voze obklopen kočkami,tak jsem se nechystal ho vyhledat :)

Keby niekto chcel vedieť kto je to ten hundroš tak prídem na Stanicu Ba.hl. Vlakom EC170. Potom idem do depa a pokračujem, takže nebude už moc šanca mi niečo pekné povedať do očí......

Mates napsal:
Tak nevím kde se stala chyba Taxi,první kam jsem běžel abych nahlásil svou účast,byl bufík ...

Ahoj Pavle, tak to mi je ľúto. Sedeli sme s Deteriom a IceMcLarenom v bufete na opačnej strane budovy, vzdialenejšej od rozhlasového centra. Škoda, že si neposlal SMS. Inak tento rok som bol len do pol druhej, po tom, čo sa dovaril guláš u KPHZD som musel odísť domov a venovať sa fyzickej práci okolo revitalizácii nášho dvora

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře