Instalace tratě Bratislava/Hohenau -Praha pro MSTS

dzeman

Začátečník
Zdravím, prosím o radu...
Když jsem si poprvé nainstalovat trať BP tak to bylo super ale pak jsem měl v PC vir a byl jsem nucen si odinstalovat celí MSTS simulátor i trať BP a teď jsem si jí chtěl znova nainstalovat ale bohužel mi to nějak nejde :( Samotný simulátor už mám a funguje ale když chci nainstalovat trať BP tak se mi najednou objeví chyba a tam je napsáno D:/startBP.htm Aplikace nebyla nalezena....
Tak vás chci požádat o nějakou radu... co s tím mám vlastně dělat aby my trať šla nainstalovat i spustit...
Předem děkuji....
Piště na email dzeman@seznam.cz

Nejlépe je nakopírovat obsah obou DVD s tratí někam do adresáře na pevný disk a spustit to z této kopie poklepáním na soubor startBP.htm.

Miran napsal:
Nejlépe je nakopírovat obsah obou DVD s tratí někam do adresáře na pevný disk a spustit to z této kopie poklepáním na soubor startBP.htm.

Zkusím to ...... děkuji za radu

Tak jsem to zkusil.... ten soubor startBP.htm. mi nejde otevřít tak jsem to ještě zkusil přes nakopírovanou složku setup a tak je setup(aplikace) toto když otevřu tak se mi spustí samotná instalace tratě ale tak ve čtvrtce se mi to sekne a napíše mi to že instalace neodpovídá....

Už opravdu si nevím rady co s tím ... a jak mám nainstalovat tu trať
.

Naposled editoval moderátor:
dzeman napsal:
Miran napsal:

Zkusím to ...... děkuji za radu

Tak jsem to zkusil.... ten soubor startBP.htm. mi nejde otevřít tak jsem to ještě zkusil přes nakopírovanou složku setup a tak je setup(aplikace) toto když otevřu tak se mi spustí samotná instalace tratě ale tak ve čtvrtce se mi to sekne a napíše mi to že instalace neodpovídá....

Už opravdu si nevím rady co s tím ... a jak mám nainstalovat tu trať
.
Asi nejrozumější řešení je kontaktovat autora. Napsat přesně jaká jest verze a které soubory nelze z DVD číst. Pokud je to aktuální DVD není problém nakopírovat ke stažení. Ale k instalaci htm nepotřebuji. Musím mít komplet obsah složek Setup, tyto zkopírovat do jedné složky z obou DVD a pak jen kliknout na setup.exe, pokud se mi vše vpořádku nakopírovalo.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře