Mám dotaz. Kdysi dávno jsem hrál MSTS, potom jsem s tím přestal. Teď ho hraji znovu. Koukal jsem takhle na googlu a zjistil jsem, že se toho hoooodně změnilo. Do MSTS jdou přidat tratě, lokomotivy, vagóny a dokonce celé soupravy. MSTS jsem řádně nainstaloval a dokonce jsem udělal i ten oficiální update (o kterém je tu někde řeč). Tak jsem nainstaloval poslední verzi MSTS Bin. Hru to opravdu vylepšilo. Dal jsem se tedy do hledání tratí a návodů jak s nimi do hry. No vzhledem k tomu, že je to po lopatě vysvětleno, jsem si řekl "v pohodě..." Ale nic mi nefunguje...chyba je ale ve mě, protože já bych potřeboval, aby u mě někdo seděl a ukazoval. To samé lokomotivi a vagony. Byl jsem mile překvapen, když jsem ale zjistil a některé i stáhnul, že existují i "instalace"...
Prostě souprava, nebo balík souprav, které prostě jedním klikem nainstalujete. To co jsem stáhnul mi v pohodě funguje. Chci se vás zeptat, nevíte o nějakých stránkách, kde jsou tyto "instalace"? Protože na mě je to vkládání, o kterém je tu hojně řeč, moc složité....
Prostě souprava, nebo balík souprav, které prostě jedním klikem nainstalujete. To co jsem stáhnul mi v pohodě funguje. Chci se vás zeptat, nevíte o nějakých stránkách, kde jsou tyto "instalace"? Protože na mě je to vkládání, o kterém je tu hojně řeč, moc složité....