Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jiric13 napsal:Za druhé doufám, jestli máš os win7, tak že všechno,tedy i bin instaluješ jako správce.... ???![]()
Pokud nahraji ze zálohy složku Train simulator, tak není možné MSTS BIN přímo instalovat. Takže problém je jen v tom, že MSTS BIN není nainstalovaný. Při pokusu o instalaci určitě průvodce lhal, že je nainstalovaná aktuální verze. Není dobré mu věřit.CANDY napsal:zdravím ... mám problém mal som reinstal windows z Visty na 7. tak som si celú zložku MSTS zálohoval všetky vozidla trate všetko. Dneska som kopíroval y externeho HDD MSTS spať ale pri otvoreni conbuildru mi nechce načítať všetky vozi neviem čím to je spravil som reinstal binu aj train update ale nič nepomáha pritom všetko tam je aj .s a .sd subory aj .ace. Prosím vás čo stým?? kde je chyba ? stalo sa mi to prvý krát.
Zbyněk Šemora napsal:Pokud nahraji ze zálohy složku Train simulator, tak není možné MSTS BIN přímo instalovat. Takže problém je jen v tom, že MSTS BIN není nainstalovaný. Při pokusu o instalaci určitě průvodce lhal, že je nainstalovaná aktuální verze. Není dobré mu věřit.CANDY napsal:zdravím ... mám problém mal som reinstal windows z Visty na 7. tak som si celú zložku MSTS zálohoval všetky vozidla trate všetko. Dneska som kopíroval y externeho HDD MSTS spať ale pri otvoreni conbuildru mi nechce načítať všetky vozi neviem čím to je spravil som reinstal binu aj train update ale nič nepomáha pritom všetko tam je aj .s a .sd subory aj .ace. Prosím vás čo stým?? kde je chyba ? stalo sa mi to prvý krát.
Aby MSTS BIN šel nainstalovat, je nutné nejprve jej korektně odinstalovat a pokud instalován ještě nebyl, tak je nutné ze složky Train simulator (ze zálohy) nejprve smazat složky, které MSTS BIN vytvořil (MSTSBIN_BACKUP, Rail Driver DLLs, Translated DLLs )
Pak už BIN půjde normálně nainstalovat.
CANDY napsal:už viem kde bola chybamedzi klávesnicou a stoličkou
pred tým ako som zálohoval MSTS zabudol som dať v train store " Vše zpeť do MSTS"
Má pravdu, je kousek od Šumperka. Jen ta verze trati je poplatná začátku listopadu loňského roku, tedy dvě aktualizace zpět.vinarnik napsal:...Já sem kousek od Šumperka. Jestli máš zájem tak vinarnik@centrum.cz