Začátečník...

A ked chcem napisat to smerovanie toho zvuku myslim tym ako mam napisat do toho riadku aby mi ten zvuk naslo mato vbyzerat cca takto ?

/common.snd/snd854/ ..... ci nie ?

Jak má řádek vypadat máš od Regedit77 na prvním obrázku. A co tam máš napsat za cestu? Musíš si projít svoji složku Trainset a podívat se, kde máš zvuky pro 854 uložené. Pokud používáš např. zvuky od Jacka a umístění do common.snd, bude to vypadat takto:
pro zvuky vnější - Sound ( "../../common.snd/sndMlok/854eng.sms" )
pro zvuky v přední kabině - Sound ( "../../common.snd/sndMlok/854cabP.sms" )
pro zvuky v přední kabině - Sound ( "../../common.snd/sndMlok/854cabZ.sms" )
Ale pozor, ještě jednou připomínám: musíš si najít, kde máš zvuky skutečně uložené Ty!!! Tohle je jen příklad.

OK. Takže zvuky už idu a teraz sa len už chcem opytat že ako si nastavim VZ aby mi prenasalo navesti lebo je uplne zhasnute skusal som aj stlacit pismeno V ale nic ci to sa neda

dakujem :D

Pokud není opakovač "zhasnutý" klávesou V ( je to jen fikce) a přesto nejede přenos návěsti, tak je možné, že daná kabina nemá opakovač implementován a je jen zhasnutý na front pohledu.

Ahoj můžu se zeptat nechce se mi stahovat z jacek modely protože je to nezabezpečené nebyl by mi někdo moct poskytnout přes mail zvuky motorových vozů?

Back
Nahoře