Aktivity Midrafon

Midrafon

Průvodčí
Tak jest konečně venku má prvotina, SC 501, která je co se týká zápletek směsicí všeho možného reálného i smyšleného.
Určena pro 20.aktualizaci tratě 321.
Všechny další údaje naleznete v sekci aktivit pro trať 321.

Děkuji Pepíkovi za uveřejnění a všem, kteří mně pomohli s doknčením aktivity.

(Vlado, Jarin, petert, lukas matura, Pepík z Nuslí)

Přijímám všechny podněty a připomínky a budu se dál snažit, aby má práce byla lepší a lepší.
http://midrafon-msts.webnode.cz/aktivity-321/aktivity-korninus-midrafon/

Já bych doplnil toto, že vzhledem k velikosti archivu s vyladěnými vozy, jsem rozdělil archiv na osm menších. Jenom připomínám, že je NUTNÉ stáhnout všech osm.

Hledám pro svoje aktivity testera, který by byl nejen ochoten celou aktivitu projet, ale i říct svůj rozumný názor, chyby a připomínky.
Pozor: jsem cholerik :-)))
Kdyby se nějaká dobrá duše našla, byl bych moc rád.
Děkuji za ochotu a doufám, že to bude trvalá spolupráce.
Odpovědi buď zde přes SZ nebo ICQ (450866902-jsem tam stále)

PS: Tvorba pro 321 i BP

Ahoj Midrafone :oops:
Právě sem dojel tvoji aktivitu SC 501 ;)
Pokud dovolíš rád bych k ní něco napsal. Takže nejdříve pár malých připomínek: 1)V Kostěnicích, při čekání na protijedoucí vlak, se odj.n. postaví "navolno" hned po průjezdu EN 444 (ještě ani není pryč z výhybek).
2) Ve Štěpánově si myslím že jsou docela velké časové prodlevy při posunu....., ikdyž všichni víme jak to na dráze chodí - času dost!!!
3)Přijde mi docela drsné když při posunu překročím rychlost o 3 km a konec.
4)Pro větší adrenalin :D bych některé hlášky dal až po zastavení u návěstidla. (mám na mysli ty hlášky jak mě upozorňují že za chvili bude STUJ).
Tak a teď něco pozitivního.......
Na to že je to tvoje prvotina,tak ti musím pogratulovat ;) Moc pěkná a pohodová aktivita se zápletkami!
Traffic naprosto úžasný ;) Od Moravan naprostá paráda....
Rychlou jízdu tu já tuze rád :D
Děkuji ti za pěknou aktivitu a jen tak dál ;) Honza

Naposled editoval moderátor:
manazer502503 napsal:
Ahoj Midrafone :oops:
Právě sem dojel tvoji aktivitu SC 501 ;)
Pokud dovolíš rád bych k ní něco napsal. Takže nejdříve pár malých připomínek: 1)V Kostěnicích, při čekání na protijedoucí vlak, se odj.n. postaví "navolno" hned po průjezdu EN 444 (ještě ani není pryč z výhybek).
2) Ve Štěpánově si myslím že jsou docela velké časové prodlevy při posunu....., ikdyž všichni víme jak to na dráze chodí - času dost!!!
3)Přijde mi docela drsné když při posunu překročím rychlost o 3 km a konec.
4)Pro větší adrenalin :D bych některé hlášky dal až po zastavení u návěstidla. (mám na mysli ty hlášky jak mě upozorňují že za chvili bude STUJ).
Tak a teď něco pozitivního.......
Na to že je to tvoje prvotina,tak ti musím pogratulovat ;) Moc pěkná a pohodová aktivita se zápletkami!
Traffic naprosto úžasný ;) Od Moravan naprostá paráda....
Rychlou jízdu tu já tuze rád :D
Děkuji ti za pěknou aktivitu a jen tak dál ;) Honza

Ahoj Honzo,
děkuji mnohokrát za odpověď, už jsem si myslel, že to nikdo neprojel.
Teď stručně k Tvým připomínkám.
Asi tady budou dva tábory.
1.Kostěnice jsem řešil s těmi, co aktivity tvoří déle jak já a výsledek je tento. Na co to zdržovat. Nebudu nikoho jmenovat, ale dal jsem na radu a tak je to takhle. Proč to zdržovat.
2. Tím si pochopitelně odporuji ve Štěpánově, kde je to opravdu langsam. Prostě, ať je dost času si přelézt na druhé stanovistě. V reálu to určitě nezabere půl minuty, ale mnohem déle.
3. Drsné to pochopitelně je, ale neboj, asi uberu v té, co teď dělám a nevyhodím, jen budu varovat. Ale nevím, je již skoro hotová a moc v tom vrtat nechci.
4. Nevím, kterou máš na mysli, ale bylo vše konzultováno s profíkya lidmi, co jezdí i v reálu.
Jinak děkuji za pochvalu a za to, že si dojel až do konce.
Budu se dál snažit, aby to bylo lepší a lepší. Asi je cesta k Mistrům dlouhá, ale proč nezdolávat překážky.

Ahoj,
Mirek

Naposled editoval moderátor:
Všem dávám na vědomost,
že se pomalu rýsuje další aktivita, tentokrát pro BP Zbyňka Šemory.
Malá návnada:
R 861 "František Křižík"
Pohodovka, s nějakým problémem. :D:D:D

Uvidíme, jak si poradím s doladěním drobností a jak projde testováním, vyletí ven.

Pepa z Nuslí napsal:
Pochopitelně na můj web, kde už ti zakládám vlákno :D:D:D
Tak o tom asi nebude sporu, když jsem začal s tou první, nebudu je rozesévat všude možně, ale pěkně na jednom místě.:-P:-P:-P

R 861 FRANTIŠEK KŘIŽÍK

Je tady má další aktivita, tentokrát pro trať BP (akt.86.2)
Řízeným vozidlem je Eso 362.175
D
élka aktivity: 3:40
verze trati: BP 86.2
BIN: 1.8.052113

download: http://pez-msts.webnode.cz/bratislava-praha/aktivity-midrafon/r-861-frantisek-krizik/

Děkuji za všechny připomínky, postřehy, náměty i trefnou a smyslplnou kritiku.

Upozornění pro všechny strojvůdce mých aktivit:

Jelikož jsem zjistil už dávno, že mám v trainsetu nechutný nepořádek, dal jsem se do jeho vzevrubné úpravy a ta,jak to tak vypadá, zabere moc času.
Troufám si tvrdit i několik týdnů a možná i měsíců.

Proto se teď na tu dobu odmlčím nejen s tvorbou, ale potažmo i opravami aktivit již vydaných, protože by to bylo zase jinak.

Snad pochopíte a děkuji.

Zdravím,
tak jsem dojel R861. Pěkná aktivitka, zajímavé mimořádnosti. Jen mi chyběly hlášky o odjezdech ze zsatávek od Blanska do Brna a též mě překvapil šestikolák v Židenicích :D. Jinak, paráda :!::!:

350.009 napsal:
Zdravím,
tak jsem dojel R861. Pěkná aktivitka, zajímavé mimořádnosti. Jen mi chyběly hlášky o odjezdech ze zsatávek od Blanska do Brna a též mě překvapil šestikolák v Židenicích :D. Jinak, paráda :!::!:
:)
Děkuji mnohokrát za pochvalu.
Hlášky už jsem tam nedával z prostého důvodu:
příšlo mně to zbytečné hláškovat ještě i tyto zastávky od Blanska až do Brna.
Neměl jsem invenci.
A šestikolo?
Jejda, no utnul jsem se. Neznám tamní poměry a tak jsem to zazdil.
Za to omluva, snad se polepším. Až se teda dostanu zase ke tvorbě.

Chcem len upozornit, ze Midrafon preznacuje vsetky vozidla z nasej stranky na svoj system. Nie len ze nerespektuje autorske prava, ale este aj pridava nezmyslenu pracu s CB, vraj preto, aby ste sa to naucili. V praxi to znamena, ze ak si stiahnete model a instalujete ho, CB vam bude hlasit, ze ho nemate. Takze kvoli jeho mudrosti mi prosim nepiste maily, ze CB vam hlasi chyby na nasich modeloch, dakujem.

Midrafon: To ani není o tom jestli znáš nebo neznáš tamní poměry ale spíš o tom že stejnosměrná mašina pod střídavou trolejí je kravina.

Hekl: Jenom pro zajímavost, čím porušuje autorská práva ? On ty modely někde šíří ?

Je tam také pekné tlačítko ok aby si to mohol nainštalovať a tam potvrdzuješ že súhlasíš s podmienkami použitia, ktoré určil autor,. Jednoduché.

Ondra.H napsal:
Midrafon: To ani není o tom jestli znáš nebo neznáš tamní poměry ale spíš o tom že stejnosměrná mašina pod střídavou trolejí je kravina.

Hekl: Jenom pro zajímavost, čím porušuje autorská práva ? On ty modely někde šíří ?
Nesiri, ale pozmenuje obsah. Co by mi nikomu nevadilo, keby to neda do verejnej aktivity. V readme to pisane nemame, kedze som povazoval za samozrejmost, ze kazdy chape, pokial som to nevytvoril, nebudem pozmenovat obsah ale po vzore ostatnych autorov vidim, ze to bude nutne dopisat aj pre tych menej chapavych. Viac k tomu niet co dodat.

Jasně, však jsem se v tomto případě zmýlil a snad mýlit se je lidské.
O trainsetu už mluvit nechci, protože nárokovat si autorská práva na složku cd_362 je opravdu legrační.

Back
Nahoře