Převoz Sergejů

adm.Jarda

Cestující
V pondělí na 95% se budou v dopoledních hodinách převážet Sergeje z PJ Cheb do žst. Citice na sešrotování.

No já bych řekl, že asi tudy:
Cheb, Tršnice, Nebanice O, Kynšperk n.Ohří, Dasnice, Hlavno O, Citice. Stačilo mi akorát zadat do Idosu Cheb a Citice. Ale samozřejmně se můžu mýlit, je to jen můj soukromí odhad.

Je škoda, že se šrotují takové krásné stroje:(. Bohužel pouze jednou jsem ho viděl na vlastní oči "v akci" a to když projížděl Řetenicemi. To jse nedá zapomenout...

Edie napsal:
Je škoda, že se šrotují takové krásné stroje:(. Bohužel pouze jednou jsem ho viděl na vlastní oči "v akci" a to když projížděl Řetenicemi. To jse nedá zapomenout...
Ty krásné stroje nás přišli pěkně draho. Toho vo*a, kdo je sem kdysi nechal dovézt, by měli mučit.

Churchill napsal:
Edie napsal:
Ty krásné stroje nás přišli pěkně draho. Toho vo*a, kdo je sem kdysi nechal dovézt, by měli mučit.
To s tebou souhlasím. To nám tenkrát "přátelsky" poskytlo RVHP. Tím vlastně pohřbili naše Pomeranče ,protože by to byla konkurence a to soudruzi nepotřebovali.

E499_2002 napsal:
Ale sou pořát součástí historie ČSD ne?
No to jo ........... bohužel.
Byly to těžký krávy, výkon utlumený dle našich norem (viděl jsem je na Ukrajině. Panečku, to se třásla zem, a toho kraválu, co to nadělalo)
Tady u nás je mírný kopeček a Sergeje pamatuji tak, že vpředu jel "balšoj ruskij" a za soupravou ho ještě musela tlačit naše elektrika. Kupodivu, když soupravu táhla elektrika, tak stačila na to sama.
Nehledě na to, že tam, kde jezdíval Sergej, byly nataženy (z 99 procent) troleje a ta elektrika tam stejně jela, aby Sergejovi ze zadu pomohla.
Pustit Sergeje na neelektrifikované lokálky, tak je solidně a kompletně zruší.
To byl ruský dar, jako kráva. Oni od nás brali elektriky a nám nacpali tyhle těžký krávy. Obchod fakt na úrovni. Ono všeobecně - co sem přišlo z východu, to bylo fakt k nezaplacení.

Mám jednoho kámoše, bývalýho fíru ČSD a říkal, že na údržbu to bylo hustý. Několikset litrů oleje žádná míra, totéž platilo o palivu. Někde jsem slyšel nějaké drby, že tehdy fírové měli svoje auta diesely a kradli naftu např. ze Sergejů, co je na tom pravdy? :D

Back
Nahoře