Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jestli myslíš ,že pojedou třeba přes Slovensko ,tak to tedy ne. Ono přes Kynšperk je to nejkratší. Stačí jen trochu znát zeměpis.fíííííra napsal:a pres co to pojede?
fíííííra napsal:a pres co to pojede?
Ty krásné stroje nás přišli pěkně draho. Toho vo*a, kdo je sem kdysi nechal dovézt, by měli mučit.Edie napsal:Je škoda, že se šrotují takové krásné stroje. Bohužel pouze jednou jsem ho viděl na vlastní oči "v akci" a to když projížděl Řetenicemi. To jse nedá zapomenout...
To s tebou souhlasím. To nám tenkrát "přátelsky" poskytlo RVHP. Tím vlastně pohřbili naše Pomeranče ,protože by to byla konkurence a to soudruzi nepotřebovali.Churchill napsal:Ty krásné stroje nás přišli pěkně draho. Toho vo*a, kdo je sem kdysi nechal dovézt, by měli mučit.Edie napsal:Je škoda, že se šrotují takové krásné stroje. Bohužel pouze jednou jsem ho viděl na vlastní oči "v akci" a to když projížděl Řetenicemi. To jse nedá zapomenout...
No to jo ........... bohužel.E499_2002 napsal:Ale sou pořát součástí historie ČSD ne?
Tak co, byl jsi tam????adm.Jarda napsal:Pokud se nic nepokazí, tak budu u mezi Citicemi - Dasnicemi.
já jsem plánoval, někdy na konec měsíce, takže pokud to dobře chápu tak můžu plán zrušitEdie napsal:Neplánuje někdo náhodou poslední foto těchto strojů před smrtí?