Aktivity Rybkins

Jakou další aktivitu, byste rádi??

• IC 545 Ostravan pro 321

Hlasů: 14 50.0%
  • R 861 F. Křižík pro BP

Hlasů: 3 10.7%
  • Ex 142 Odra pro 321 (Bohumín-Praha, loko. 151)

Hlasů: 4 14.3%
  • Sv 4791/Sp 1908 pro BP

Hlasů: 7 25.0%

• Hlasovalo členů
    28

Rybkins

Cestující
Zdravím
Chtěl bych zde prezentovat svoje aktivity pro MSTS, momentálně mám za sebou asi 20 aktivity (dvě někde visí na webu).
Pokud by mi někdo mohl otestovat jednu z posledních aktivit - je to večerní rychlík 703 "Šohaj" pro trasu "Luhačovice"... nejsem si jistý zda, bude vše v OK na konci trasy, ve Veselí a proto bych chtěl pomoc s testy, já se do testů dám, jen co si odinstaluji polské tratě...
Děkuji za případnou pomoc
PS: Hoďte námět na aktivitu, jsem o prázdninách free a EN 444 (+/-300 consistů), který jsem chtěl dělat, kvůli absenci ukrajinských a běloruských vozů WLABm, dělat nebudu...

Dokončení aktivity se blíží, poslední traffic vlaky a jde rukou mého testera CANDYHO, kdyby někdo měl zájem o testy "SZ", v aktivitě budou i LC soupravy, což se nemusí zrovna, každýmu líbit, bude jich tam, ale asi jenom 6-7 a to ve 100% vlaky o 1, až 4 vozech...

Jo, je tomu pár měsíců, co jsi se mě ptal v tom Bdt na osobáku do Nezamyslic jak dělat ty aktivity, a že to pak doma zkusíš...a teď už děláš veřejně :D

Oznamuji pozastavení činnosti, do PC si mě, dle technet.cz, dostala poslední verze "TROJSKÉHO KONĚ" a já se teď jenom klepu o soubory MSTS a fotek vlaků...
Jinak asi 20-30 minut před ohlášením viru, jsem doděl aktivitu, která je na mém agonickém NTB... Tak uvidíme výsledek
Další aktivita od mě bude buď IC 545 (GVD2010/2011), nebo IC 543 (GVD2009/2010) - na IC 543 by mohla pro řízený vlak použita souprava moderních vozů do MSTS - Hekl aspol. 151.023+Jacek. skin Apee+Demův ARmpee+Janiš. Bee272... Poté bych se rád pustil do toho soupráváku s přechodem na Sp... ;) Ale zatím uvidíme co a jak dopadne...

ondra135: R 700 pokial ide o slovesnký R 700 tak ani v dalekej budúcnosti kým neskončia koridorovacie práce, a kým Martin nedokončí krajinu. Pokial ide o R 700 v čechách tak všetko je možné. a možno bude!

Psal, jsem, že jsem ochoten dělat aktivity na přání, jediná podmínka musí to být os. vlak, i když s CANDY děláme fiktivní NEX, ale je to úplná fikce...
Moje tvorba bude směřovat sem =>
1. Testy (vydání) Sp 1973
2. IC 545 (GVD 2010/2011)/IC 543 (GVD 2009/2010) - uvidíme
3. Sv+Sp
4. NEX fikce by CANDY
5. R 700 - pokud se neobjeví zajímavější nápad...
Ale prve musím zbavit NTB viru
Děkuji za pochopení!! :D

Ještě reakce pro Vantju: Jo, našel jsem si čas a zalíbení, přečetl tři tutory a začal experimentovat, od té doby v tom Bdt, jsem udělal už asi 15 reál aktivit, všechny kratšího rázu a asi 3 fictional, jednu pojmenovanou i po tobě, ale to víš!! :)

Rybkins napsal:
EN 444 (+/-300 consistů), který jsem chtěl dělat, kvůli absenci ukrajinských a běloruských vozů WLABm, dělat nebudu...
Hele ale jeden běloruský vůz je na polských stránkách a ukrajinský můžeš nahradit ruským a máš to.

Pepa z Nuslí:
1. R 700 - Chtěl jsem dělat i R 861, který už udělal Midrafon, ale jaksi neprošel hlasování. Ono takové zajímavější, kdo, jak kterou aktivitu pojme
2. EN 444 - Neměl bys odkaz na Bělorusa?? :)

Pro CANDYho a pro všechny, kdo nabídl pomoc při testech aktivit mám jednu zprávu..
BOJ s virem se docela daří, do týdne by mohla být aktivita na testech...
Na odkaz se kliknout nebojte, je to jenom stránka www.technet.cz, navíc zpráva byla poslána ze zdravého PC... :cool:

POMOC - nakonec jsem dále rozhodl pro IC 583 (GVD 2010/2011) a EN 444, bohužel teď mi chybí ladění... Ale ještě předtím bude všeobecně dost práce!!

Tad, momentálne som v robote uvidím do kedy ked si nájdem nejaký čas otestujem velmi rád... lenže niekedy ten čas není... :)

Back
Nahoře