Padanie aktivity hned na začiatku

mortensak

Začátečník
Zdravím, prosím vás o radu...vytvoril som si aktivitu, normálne všetko tak ako má byť, spustil som msts, aktivita sa mi načítala úplne v pohode, lenže hned ako sa načítala, spustilo sa to okienko na začiatku aktivity s podrobnosťami a zrazu mi zamrzlo msts a padlo...neviete čím to môže byť ? v conbuilderi som preveril constisty aj engines aj wagons a nijaká chyba tam nebola nájdená...

podľa tohto návodu od Mirana:

Přímé spuštění:
Je potřeba si vytvořit zástupce pro spuštění MSTS a upravit jeho parametry na:
"X:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512

Musí tam být jak mezera, tak pomlčka, tedy ...train.exe -mem:512
X je označení jednotky kde je MSTS nainstalován

som ho zsčal používať, ale stále mi to na začiatku padne :(

mne toto robila topírna noc. skús si v MSTS znížiť detaily, viditelnosť možno trošku pohni z tolerovaním chyb na 50%, preinštaluj bin a skus.. mne hlavne zníženie viditelnosti a ubratie detailov ( NIE VLAKOVých!!) a skus.

znížil som detaily obejktov, vziadelnosť aj tolerovanie chýb, preinštaloval som bin ale stále mi to nechce ísť ....neexistuje nejaký program ktorý by vedel opraviť nejaké chyby/konflikty v aktivitách ktoré zapríčiňujú padanie aktivity ?

mortensak napsal:
znížil som detaily obejktov, vziadelnosť aj tolerovanie chýb, preinštaloval som bin ale stále mi to nechce ísť ....neexistuje nejaký program ktorý by vedel opraviť nejaké chyby/konflikty v aktivitách ktoré zapríčiňujú padanie aktivity ?

Zkus program Conbuilder a nebo Convoi, ale ten je složitější.
Vypíše Ti chyby v loko i vozech.
Tady je najdeš ke stažení.
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1492

Kdyby si potřeboval poradit, tak napiš přes SZ nebo na icq.

Naposled editoval moderátor:
no lenže mne tam žiadne chyby nenašlo :( dal som preveriť aj consisty aj loko aj vagony ...preto mi to je divné :(

Tak tato nebyla k ničemu, ale hledal bych někde příčinu v nastavení celého simulátoru.
Ještě se zeptám, dělá Ti to jakákoliv aktivita, na jakékoliv trati?

Ještě je možnost, že sis aktivitu vytvořil s nějakou soupravou a pak v ConBuilderu ji vyměnil za jinou. Já jsem si takto podělal aktivitu R67 na Ztracené_old, a musel jsem ji smazat a znovu rozpakovat.

takto, ked si vytvorím aktivitu a mám tam len jeden service, to je ten ktorý riadim ja , tak je to ok ale ked tam pridám daľšie súpravy a traffic už to takto blbne....

Back
Nahoře