Aktivity Daniel94

Daniel94

Začátečník
Zdravím,
Zde jsem zveřejnil svojí první aktivitu R772. Jízdní řády jsou dle GVD 2010/2011.
Pište prosím svoje připomínky. Díky a šťastnou cestu.

Naposled editoval moderátor:
Tak sem aktivitu dojel a teda nic moc. Trafficu zbytečně málo, stanice prázdné. Mimochodem odstavené soupravy se pomocí losse consistu dávno nedělají, ale dělají se jako normální traffic,pokud nemají mašinu tak pomocí CD servisu 1

Díky za připomínky, aktivitu ještě opravím. Ohledně těch losse consistů je to pro mě novinka, je to menší zátěž pro compa nebo se to dělá z jiného důvodu?

Menší zátěž PC a lépe se pak vyměňují případná chybějící vozidla.

Ono je sice lákavé tam dát Loose (je na vložení jednodušší), leč traffic má výše uvedené přednosti, a to docela důležité :-)

Ahoj, pěkný námět. Akorát než dojedu z Wilsonu do Holešovic, tak mi vyskočí hláška Selhalo vytvoření SMS objektu. Aktivita nespadne, ale hláška naskakuje pořád za sebou. Asi to ale nebude tím, když Ondra.H píše že to dojel. Nevíte kde může být chyba?? Či spíše jak ji nalézt?

Tato hláška ti vyskakuje proto, že ti nestačí PC. Buď si stáhneš zjednodušenou verzi Prahy, nebo to budeš každou chvíli Save a následný Load.

Yoshua napsal:
Ahoj, pěkný námět. Akorát než dojedu z Wilsonu do Holešovic, tak mi vyskočí hláška Selhalo vytvoření SMS objektu. Aktivita nespadne, ale hláška naskakuje pořád za sebou. Asi to ale nebude tím, když Ondra.H píše že to dojel. Nevíte kde může být chyba?? Či spíše jak ji nalézt?
To dělalo i mně, ale někde na vjezdu do Holešovic to přestane.

Je to kvůli vysoké náročnosti MSTS v propracovanějších úsecích trati, je v tom zmínka i v návodu od trati 321. Mě pomáhá jednoduše restartovat compa před spuštěním.

Back
Nahoře