Modely - Neznamsebe

neznamsebe napsal:
Když už bylo prozrazeno na čem se pracuje tak zde je pár obrázků.

Podla textúr - ruských či ukrajinských - predpokladám, že sa jedná o reverzné inžinierstvo. Alebo je to ináč?

PS: V akej mierke to je?

T679.1600 byla Vršovická, nejčastěji vystrkávala náklady z Prahy do Střezimíře a to až do roku 1995 už jako 781 600. Pak šla do Sokolova.

Tax napsal:
neznamsebe napsal:
Když už bylo prozrazeno na čem se pracuje tak zde je pár obrázků.

Podla textúr - ruských či ukrajinských - predpokladám, že sa jedná o reverzné inžinierstvo. Alebo je to ináč?

PS: V akej mierke to je?

Nejde o reverzní inženýrství to bych se tu s tim nechlubil. Našel jsem ruský web kde je možno stáhnout velké množství zdrojáků do 3dsmaxu. Mezi nimi byl tento ruský sergej . Tak jsem jej upravil pro provoz u ČSD a dosadil jsem pod něj podzky z jiné ruské lokomotivy , které ovšem museli taky projít úpravami. Takže se nejedná o můj model, jsem pouze autorem úprav, autorem modelu je ZIMA , autorem podvozků je STIFLER a podvozky jsou z lokomotivy TEM2.

Ještě bych chtěl požádat všechny uživatele : máte-li někdo nějaké fotky sergejů pro skiny tak mi je prosím pošlete. T 679.1600 mi nafotil Kulica v Lužné u Rakovníka.

Neznamsebe: Předem se omlouvám, vím, že se to nedělá a je to "mimo mísu". ale přece. Projekt T 707 + 007 + 907 jestále živý? Můžeme stále doufat, že se jej dočkáme? Na ůzkou v DVK by to bylo "něco".

Ještě jednou sorry za "nedočkavost" a odbočení od mmt tématu.

Projekt X07 jsem nezatratil. Mašina je předělaná a myslim že jeden vůz taky a dokonce má i animované dveře, ale u druhého vozu se vyskytli nějaké potíže při exportu tak to šlo na čas k ledu než zas bude nálada. Ale dnes jsem provedl první zkušební jízdu s lokomotivou FAUR L30H v polsku známou pod označením Lyd2 a v čechách se to prohání pod označením TU 38.001.

Ještě jsem zapomněl požádat všechny příznivce úzké zda mají nějaké fotky tohoto FAURA , hlavně interiér , závaží a spojnice zda by mi je mohli zaslat aby byla mašinka tak jak má být

No vida, další užitečná spolupráce TRS - MsTS. Tohle se pěkně hodí na Osoblažku od Pepy Harkabuse. (Součást jeho parádní trati 310.)

Jen bych rád připomněl, že u neznamsebeho se válí v dílně BN 30 bez laku. Takže kdyby někdo šel okolo a nafotil... :rolleyes:

E499_2002 napsal:
Jen bych rád připomněl, že u neznamsebeho se válí v dílně BN 30 bez laku. Takže kdyby někdo šel okolo a nafotil... :rolleyes:

Pravdu máš že BN 30 schází kabátek. Jinak jsem se díval na projekt X07 a problém který jsem popisoval má vložák 007 . Asi někde bota v modelu a mašina potřebuje dosadit jiné podvozky.

Díky za info ohledně x07. Jinak přeji co nejméně problémů, ať už tvoříš cokoliv.

Výborně Honzo, udělals mi radost. Ale jedna chybka se tam přece vloudila, jedno "ČD" je na čele zrcadlově. Co se týče světel, šly by převzít z Jardovy fiktivní jednotky JZD Mu10. Jen škoda, že je to stroj ČD a ne ČSD,

JiříkTK napsal:
Výborně Honzo, udělals mi radost. Ale jedna chybka se tam přece vloudila, jedno "ČD" je na čele zrcadlově. Co se týče světel, šly by převzít z Jardovy fiktivní jednotky JZD Mu10. Jen škoda, že je to stroj ČD a ne ČSD,

Tak skinování se meze nekladou . Mašina měla vzniknout na počátku 90tých let tak to byla ještě doba čsd.

E499_2002 napsal:
Prosím Tě, nemáš nějaký materiály k této jednotce? Popis, výkresy apod?

Výkres je přiložen jako obrázek v místě kde se dá stáhnout model, popis je v knize Motorové lokomotivy na úzkorozchodných tratích čsd od Karla Justa odkud je i onen výkres

Back
Nahoře