Modely - Neznamsebe

A nemůže být chyba v nějakém jiném vozidle v consistu?
V AE jsem vytvořil consist sólo 742080, v MSTS otevřel a jel.
Potom otevřel v CB, všechno v pořádku, přeuložil. Otevřel AE, consist i vozidlo vidím, spustím MSTS - opět bez problému.

Mc.Ota napsal:
A nemůže být chyba v nějakém jiném vozidle v consistu?
V AE jsem vytvořil consist sólo 742080, v MSTS otevřel a jel.
Potom otevřel v CB, všechno v pořádku, přeuložil. Otevřel AE, consist i vozidlo vidím, spustím MSTS - opět bez problému.
Já používám CB verzi 2403, z DVD BP. Máme stejný?

Prosim o radu ohledně kabiny u 707 901. Pohled z této kabiny je nastavený pro vozidlo klasického rozchodu. Je možné přepsat nějaký parametr aby pohled byl nastavený blíže ke středu kolejí? Často se mi stává, že vymetu každý předvěstník, rychlostník či rampu :D

Armin napsal:
Prosim o radu ohledně kabiny u 707 901. Pohled z této kabiny je nastavený pro vozidlo klasického rozchodu. Je možné přepsat nějaký parametr aby pohled byl nastavený blíže ke středu kolejí? Často se mi stává, že vymetu každý předvěstník, rychlostník či rampu :D

Sám se v cabech nevyznám , zkusím zda by někdo ze znalích kolegů provedl úpravu.

Tak jsem to zkoušel a přišlo mi že je vše OK . Jestli můžeš udělat screen tak by to pomohlo , aspoˇn by se vidělo o kolik posunout

Ahoj všichni.
Z důvodu nedostatku financí jsem již placený web neobnovil. Vim je to jen 500 za rok , ale jsou to pro mě teďe v tuhle chvíli peníze který můžu dát třeba za autobus na plavání pro dceru. Až budu mít náladu tak někde vytvořim nějakou neplacenou verzi webu kde budou moje modely ke stažení.

Děkuji za pochopení

Však jo, dobrý. Já na svůj web už taky nic nedávám. Od té doby, co wgz změnil poplatkový systém a narval tam novou verzi, tak na to kašlu. Všude samý reklamy, co nejdou zrušit. Chce se mi z toho zvracet. Kdybych uměl psát web, udělal bych si vlastní...

Podívej se na googlu na free redakční systémy (Joomla, WordPress atp.) .... s joomlou si docela dobře rozumí i free hosting na Endora.cz (jako jeden z mála a reklamu tam mají takovou nenásilnou - stejného typu jako je např. v článcích na idnes.cz (pouze označená slova a pop-up okna po najetí myší na ně. Ale u free hostingů nepočítej s nějak benevolentním trafficem.

Jo jo, ten WordPress je dobrý. Už jsem se na něj díval i cosi četl. Ale stejně tak či tak to bude chtít nějaký kurz psaní webu. Napadá mne ještě wix.com. Nejlépe mít vlastní hosting a předpřipravenou šablonu webu.

Začal jsem s novim webem opět na estrankách , ale v neplacené verzi. Leč není čas , chuť a ani lidi abych tam vše zase nacpal. Takže se omlouvám že není možnost stahovat moje modely , snad to někdy zase bude možné.

Hello,

First of all sorry to kick this topic. But I want add you're great reskins and models to my collection.
So is there any possibility that I you can send me the files?
With many thanks in advance and best regards,

Wouter

Found the new link http://trainset.simtrains.eu/nezn_vozidla.php So I now have downloaded the reskins. Thanks :)

Back
Nahoře