Padanie hry pri aktivite Praha-Košice

Psycho Dark

Začátečník
Čaute..neviete mi prosím vás nejak poradiť? Hra mi ide úplne v pohodičke. Mám trať 321. No nechápem prečo mi hra padá..keď si dám Praha hl. stanicu. Normálne mi zapne hru a zrazu to padne. Prosím poraďte..

Môže to byť tým že nestíha PC skús upravené staničné hlásenia pre trať. http://trat321.cz/ostatni.php

Vďaka..ale to som už skúsil. Ono mi spustí normálne hru a tak za 2 sekundy ma vyhodí. Mi proste vypne hru a vypíše..že sa vyskytla chyba s aplikáciou MICROSOFT TRAIN SIMULATOR. Ale všetky trate mi idú normálne. Akurát tá Praha mi nejde :/. A inokedy mi to šlo a teraz už nie..neviem čo s tým.

tu je ten parameter - jeho vlozenie: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/291

Naposled editoval moderátor:
A môže sa tato chyba opkakovat aj ked mi pada hra pri Ostrave ? lebo vždy ked prichadzam do Ostrava Svinov tak mi padne hra može to byt aj kvoli tomuto ? že to nemam tak nastavene ?

To jen nezkoušej, ale ber jako zákon současného MSTS. Bez parametru budou fungovat jen default tratě nebé tratě poplatné tehdejší době před pěti až deseti lety. :D Pro Sedmičky 512 pro XP i více.

Nie on to myslel tak, že to máš brať ako zákon, chcel tým povedať, že to máš brať ako fakt a musíš to tam mať stále inak budeš mať problémy s hrou.

V adresári GLOBAL je súbor soundcfg.dat. Otvor ho v textovom editore a skontroluj, či tam máš tieto hodnoty:

Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M )
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
AudioStream ( 5, 500, 100 )
SoundSystem ( 5, 1000, 300, 52428800 )
TrainMinMaxDistance ( 5, 25.0, 1000.0 )
AmbientMinMaxDistance ( 5, 20.0, 1000.0 )
Rolloff ( 5, 1.0 )

všetky riadky okrem tohto
SoundSystem ( 5, 300, 200, 31457280 )
su podla vasho komentu tento je iny

Tak si to přepiš přesně podle příspěvku od orlov. Hodně to pomáhá při stabilitě MSTS.

ešte posledná otázočka ked mam v MSTS 2 trate tak to mam opravit v oboch soundcfg suboroch ci to staci v jednom a v tom druhom mi to opravi automaticky ?

Back
Nahoře