Starý počítač

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna ROM@N
  • Datum začátku Datum začátku
R

ROM@N

Host
Čawte, mohol by som sa opítat mám starý počítač grafická : NVIDIA Geforce 2 MX/MX400 [Microsoft] a ked mam nejakú velkú stanicu tak to velice silno seká jak si to možem nastavit aby to šlo plinule a jak si to možem tak slabšie nastavit ? Ďakujem .

I zde platí pravidlo, že starého psa novým kouskům nenaučíš. Hold na moderní hry je nutný moderní a výkonný herní počítač.

Kdyby sis Rom@ne místo moderního slangu (čawte) dával pozor na i a y (plinule) ... ;-)

Jinak platí, co napsal Zbyněk, ale abys neměl pocit, žes byl odbyt:
1) jedna pomoc je spolehlivě fungující instalace systému, která sama o sobě nebrzdí veškerou činnost počítače;
2) druhá pomoc je nemít spuštěné na pozadí různé programy a procesy, které při chodu MSTS nepotřebuješ, především různé komunikační programy (Skype, ICQ, ...) apod., aby MSTS měl pro sebe maximální možnou dostupnou paměť;
3) mít správně nastavené MSTS včetně např. parametru při spouštění (viz desatero na Zbyňkových stránkách);
4) před velkou stanicí hru ulož (F2), MSTS zcela ukonči, poté znovu spust a jízdu načti od uložené pozice;
5) na úkor kvality zobrazení hry jde v nastavení MSTS snížit nebo minimalizovat kvalitu zobrazení (jenže pak pojedeš po zelené placce v krabici od bot).
Když nic z toho nepomůže, platí pak skutečně Zbyňkova rada.

Dobrý den chci se zeptat zda-li nebude mít můj PC problém s MSTS s dodatky od Mr.Šemory.Mám procesor intel dvojjádro 2.66 Ghz,Grafiku Nvidia GeForce 8800 GT,4GB RAM,

gregi napsal:
Dobrý den chci se zeptat zda-li nebude mít můj PC problém s MSTS s dodatky od Mr.Šemory.Mám procesor intel dvojjádro 2.66 Ghz,Grafiku Nvidia GeForce 8800 GT,4GB RAM,
Nebude,neboj.;-)

NEbude se ani sekat?MYslíte :D nerad bych si to koupil a měl z toho minecraft.Ale mafia dvě,CodMW2 atd na plné rozlišení a požadavky v klidečku tak snad mi to vezme :D

gregi napsal:
NEbude se ani sekat?MYslíte :D nerad bych si to koupil a měl z toho minecraft.Ale mafia dvě,CodMW2 atd na plné rozlišení a požadavky v klidečku tak snad mi to vezme :D

Sekat se ti to mírně bude,takovej pc aby jelo MSTS zcela plynule asi neexistuje,ale jak říkám jinak by neměl být problém.

gregi šliapni na brzdu skôr než ti niekto strhne záchranku...Hlboký nádych a ešte raz si prečítaj príspevok pred tvojim posledným zbytočným pýtaním sa. Ja tam jasne vidím odpoveď na tvoju otázku.....

Back
Nahoře