Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Spusť ConBuilder, roletka Tests - Activites a dále postupuj standardně přes tlačítko Test consists. Dostaneš se na tlačítko Start test, které prověří consisty aktivity. Neúplné consisty se ukáží v dolním žlutém okně. Dvojklikem poklepeš na neúplný consist a dole v oknech vozů uvidíš chybějící vozy. Zaměníš je za obdobné a každý opravený consist dáš ULOŽIT. Po opravě všech (chybí ti 5 vozů) provedeš znovu tlačítkem Test consist. Pokud je vše OK, tak v okně Consists from activities použij tlačítko Test loose consists. Pokud ti vyskočí okno No errors found, tak žádná chyba nebyla nalezena. Pokud ale vyskočí hláška o chybě, tak v roletce CB Edit - Loose consists (poté potvrdit OK) zaměníš případné chybějící vozy či loko. Snad ti to pomůže...
Ahoj, díky všem ta pomoc. Já teď používám Activity Convector. Už jsem to použil u jedné aktivity a tam vše vpoho, ale teď jsem to zkoušel u R901 od Kontrabombarda a tam mi při načítáni trati vyskočila tato chyba: http://www.imghosting.cz/images/67Bez_n_zvu.jpg
Prosím o pomoc