Projekt MSTS Bin

Mc.Ota , děkuji :) , mrknu doma akorát jsem to myslím hledal, ale nenašel jsem podobný uninstal, já to odinstalovával přímo z odebrat programy ze systému a tím pádem se určitě ten unistal smazal , ale podívám se, spíš mi jde o to zapsání do registru, pokud by někdo věděl , díky moc ... a bod 6 se týká přepínání z jedné loko do druhé a takový problém já nemám ... teda pokud to bylo psáno mě :)

Matýsek napsal:
Vymaž si tento soubor MSTSBIN_BACKUP a pak už to půjde.

Ne, nepůjde. Je třeba vymazat tuto složku a poté znovu nainstalovat oficiální update na v. 1.4 od MS. A až potom instalovat příslušný MSTS BIN.

Tak opravdu stačilo jen smazat MSTSBIN_BACKUP a znovu nainstaloval MSTS Bin :) a už vše jede , mi to házelo šílené hlášky k vozidlům a nešel spustit vůbec MSTS, ale teď už to funguje děkuji :)

Dobrý den, nemáte někdo archivované starší BINy? Sháním konkrétně 1.7.0103 (stačí jen soubor Train.exe). Díky za eventuální odpověď. S pozdravem P.Zlámal, Olomouc

Koukám do zálohy a vidím pouze:
MSTSPatch1.6.122319
MSTSPatch1.7.021120
MSTSPatch1.7.051922
MSTSPatch1.7.072421
MSTSPatch1.7.072421
MSTSPatch1.7.092915

Pěkný večer,
prosím vás, může mi někdo poslat funkční Global, který funguje s BP kolejivem a posledními Biny?

Děkuji.

Nevěděl by někdo, zda se dá zprovoznit ukazatel SPEEDLIMIT (aktuální povolená rychlost dle návěstidel, prvek MSTS-BIN) v kabině tak, aby fungoval i v aktivitách? Při volné jízdě mi funguje korektně, v aktivitách ukazuje vždy nulu. Předpokládám, že možná stačí přidat nebo změnit něco v souborech definujících danou aktivitu, ale včera jsem celý dlouhý večer hledal pomalu po celém netu a nenašel nic, co by mi pomohlo. Zabývám se tvorbou fiktivní tratě metra a tam bývá běžně zobrazena aktuálně platná rychlost. Pohrávám si i s prvky track monitoru, ale přímo na rychloměru přes SPEEDLIMIT DIAL by to bylo lepší.

P.S. nevím kdo jak moc chodí na které fórum, tak dám podobný dotaz i do vlákna týkajícího se aktivit.

Díky za jakoukoliv radu

Zdravím, na oficialnych stránkach je nefunkčný download na MSTS Bin, Viete to overiť a potvrdiť? dAakujem

Nevěděl by někdo, zda se dá zprovoznit ukazatel SPEEDLIMIT (aktuální povolená rychlost dle návěstidel, prvek MSTS-BIN) v kabině tak, aby fungoval i v aktivitách? Při volné jízdě mi funguje korektně, v aktivitách ukazuje vždy nulu....

Díky za jakoukoliv radu
Tohle je problém nejnovějších MSTS BIN. Vše korektně funguje do verze 17819, kterou doporučuji a instaluje se s mou tratí. Tohle byl důvod, proč jsem do vyšších verzí BIN nešel.

Ahoj, vzhľadom nato že download na oficialnych stránkach MSTS BIN sú nefunkčné je možné niekam nahrať ich zálohu ? Ďakujem

Back
Nahoře