Aktivity Vasek-l

vasek-l

Začátečník
Zdravím všechny fanoušky MSTS

Dneska jsem si říkal, že bych mohl začít zkoušet zveřejňovat své aktivity, proto zakládám i toto vlákno, aby jste zde mohli psát své připomínky, pochvaly a další. Já budu mít co číst a hlavně budu se tak moct učit ze svých začátečnických chyb a své další aktivity budu moci zkvalitňovat :-)
Vasek-l

a jako svoji první aktivitu zde uveřejním pohodovou aktivitu R 879 , kterou si můžete stáhnout zde:
http://www.ulozto.cz/9978374/r-879-rar , Tak až se svezete dejte vědět, jak se Vám aktivita líbila. Díky moc

Kdyby náhodou někomu nešla aktivita stáhnout z ulozto.cz tak sem pro jistotu dávám odkaz i na edisk: http://www.edisk.cz/stahni/67388/R_879.rar_26.57KB.html

Podle screenů to vypadalo na dobrou aktivitu,ovšem ta byla po 22 vteřinách ukončena hláškou Úkol ukončen vlak vykolejil! Asi by to chtělo aby jí někdo před vydáním otestoval.

Klokan 35 napsal:
Podle screenů to vypadalo na dobrou aktivitu,ovšem ta byla po 22 vteřinách ukončena hláškou Úkol ukončen vlak vykolejil! Asi by to chtělo aby jí někdo před vydáním otestoval.

Já jsem v této aktivitě asi 5 min. za Prahou-Libní a je vše OK a vypadá opravdu pěkně. Žádná hláška mi zatím nikde nevyběhla.

Já jsem v této aktivitě asi 5 min. za Prahou-Libní a je vše OK a vypadá opravdu pěkně. Žádná hláška mi zatím nikde nevyběhla.
[/quote]

Ještě mne napadlo,pod jakým Binem to jedeš?

Klokan 35 napsal:

Ještě mne napadlo,pod jakým Binem to jedeš?
[/quote]

Já jedu pod binem 1.8.052113 - tam není přesně uvedeno pod jakým se to má jet.

to Klokan 35 : já nechávám své aktivity testovat u mého kamaráda, se kterým si je navzájem posíláme. Já to jel pod binem 1.7.102222 a oba bez problému. Možnost je jet i pod posledním, sice jsem to pod ním netestoval, ale jak píše Dvacka, že mu to pod ním jede. Jinak pokud by někdo čistě náhodu měl zájem testovat mé aktivity, tak může napsat SZ a rád se s ním domluvím. :-)

O víkendu spatří světlo světa má druhá aktivita - Sp 1776/R 815. Schází jen dopsat seznam chybějících vozidel a poslední testík.
Jinak jedná se už o trochu těžší aktivitu co se týče přesnosti , ale na oplátku se svezete na třech mašinách. :-) .... viz galerie http://aaaa8.rajce.idnes.cz/Sp_1776_R_815

Klokan 35 napsal:
Podle screenů to vypadalo na dobrou aktivitu,ovšem ta byla po 22 vteřinách ukončena hláškou Úkol ukončen vlak vykolejil!

I mě to spadlo po 21s nebo 35s nebo po 1:35, ale jen pokud jsem měl zvednutý panťák. Pokud zvednu panťák ještě později, tak aktivita pokračuje normálně. Nechápu. Jinak jedu pod binem 1.8.052113.

Takže jsi měl zvednutý panťák hned na začátku, zkus posečkat a zvedni ho později.

Zdravím, tak ode dneška můžete stahovat moji další aktivitu Sp 1776, kterou najdete stránkách Blackwolfa, kterému tímto děkuju za zveřejnění.
Sem můžete psát Vaše komentáře a postřehy. :-)

Nova aktivita super, mam rad jihomoravske jizdy:) Akorat problem, ze pri jizde z hodonina vcas, nestihnu dojet do Breclavi v terminu. Zdrzujou mne navesti STUJ (asi vlak prede mnou)? Nemuze nekdo poradit? mozna mam neco zle. Bin 1.7.081920

Tady ta část je trošku náročnější, ale dá se zvládat, před Vámi jede náklad z Přerova. Tady to chce si najít optimální rychlost, držet si za ním odstup a předvést svůj UM. Uvidíte, že to půjde a do břeclavi se dostanete včas :) Dejte vědet jestli se vám to zdařilo :)
Ps. zkusil bych rychlost kolem 90km/h

Nešlo by ten náklad vyhodit? Já to zkoušel 3x a nejlepší výsledek byl, že jsem v břeclavi projel stůj- naskočil plechac, kterej na mne má najet.

Zdravím, rád bych po delší době opět vydal svoji další aktivitu. Nyní je to ve fázi testování a tímto jsem se chtěl také zeptat zde, jestli by se nenašel někdo, kdo by mi pomohl s testováním aktivity. Rád bych vychytal všechny případné mouchy a vydal kvalitní aktivitu. Předem mockrát děkuju a jen prozradím, že se jedná o R 687 za bouřlivého letního odpoledne, u které se nudit nebudete :)

Zdravím, na stránkách Blackwolfa můžete nyní stahovat doufám, že pohodovou aktivitu pavidelného spoje R 687 z Prahy do Brna..tímto bych mu chtěl také poděkovat za pomoc při testování a vydání této aktivity...Snad se bude líbit a případné problémy či postřehy pište sem...:) Vašek-l

Stah sem si aktivitu r 687.Pri nacitani hry me to hlasi spoustu chyb,ze se nenactou vozidla.Nema nekdo seznam vozidel,ktere se musi doplnit? Mam T9.

Back
Nahoře