David Hájek Pomocník strojvedoucího 15 srp 2011 #2 RE: Zvlášní skiny a tipy na skinování Sfer napsal: Ahojte, prosím doporučte mi nějaký program na skinování. Rozbalte kliknutím... Zdravím, já si pří zpracovávání fotografií vystačím s IPE Expres či Photoshopem a při tvorbě textur s AceIt či TGATool 2. David
RE: Zvlášní skiny a tipy na skinování Sfer napsal: Ahojte, prosím doporučte mi nějaký program na skinování. Rozbalte kliknutím... Zdravím, já si pří zpracovávání fotografií vystačím s IPE Expres či Photoshopem a při tvorbě textur s AceIt či TGATool 2. David
S Sfer Začátečník 17 srp 2011 #3 RE: Zvlášní skiny a tipy na skinování David Hájek napsal: Sfer napsal: Ahojte, prosím doporučte mi nějaký program na skinování. Rozbalte kliknutím... Zdravím, já si pří zpracovávání fotografií vystačím s IPE Expres či Photoshopem a při tvorbě textur s AceIt či TGATool 2. David Rozbalte kliknutím... Dík
RE: Zvlášní skiny a tipy na skinování David Hájek napsal: Sfer napsal: Ahojte, prosím doporučte mi nějaký program na skinování. Rozbalte kliknutím... Zdravím, já si pří zpracovávání fotografií vystačím s IPE Expres či Photoshopem a při tvorbě textur s AceIt či TGATool 2. David Rozbalte kliknutím... Dík