Smazaný tsunpack.exe

t.hauer

Začátečník
Dobrý den,

předem se omlouvám za možná hloupý dotaz, ale při doplňování trainsetu jsem si ve zmatku smazal program tsunpack, nemám teď jak rozbalit onu aktivitu, kvůli které jsem všechny ty chybějící vozy postahoval a instaloval. Máte prosím nějaký nápad, jak ho získat zpět, aniž bych musel přeinstalovat celý Train Simulator?

Děkuji mnohokrát

Tomáš

Otvor si inštalačné CD a vnutri niektoreho cab suboru (otvori ti to winrar ) ho najdi a vykopiruj.

dem napsal:
Otvor si inštalačné CD a vnutri niektoreho cab suboru (otvori ti to winrar ) ho najdi a vykopiruj.

Díky moc za radu, ale at to zkousim, jak to zkousim, nejako mi to nejde...

Ja neviem. Otvoril som CD1 a tam jediný Cab archív ktorý tam je. Tam je potom adresár utils a v ňom je tsunpack.exe. Ako to že ti to nejde ?

Ahojky, předem se omlouvám, že to píšu sem ale tsunpacku se to týká taky i když ne zrovna smazání... Před časem sem si zkusil stáhnout nějakou aktivitu do tratí, když se mi rozbalila vyskočilo na mě několik anglických hlášek (anglinu neumím), tuším, že jsem všechny odklikal ANO. Ta aktivita, kterou sem rozbalil se mi načetla ale od té doby nemůžu načíst žádnou jinou, vždy při pokusu o rozbalení mi hodí hlášku že "selhalo otevření balíčku" a mám smůlu. Nevíte, co jsem si s tím provedl a co by pomohlo?

Nikdy neodklikávať niečo , čo neviem čo znamená. Aspoň do google prekladača to napíšem a orientačne preložím, nech viem čo to po mne chce.
To sa potom ťažko radí, keď nikto nevie čo si odklikal.

Já věděl, že dostanu vynadáno:-). Mno tenkrát sem o překladači neměl ani tucha ale teď si přes to už taky překládám.. No jediný co teď vím, kromě toho že to píše tu chybu rozbalování, je to, že když na tsunpack kliknu, tak mi hodí hlášku: "A package filename is required, i.e. tsunpack MyActivity.TAp" asi mi nezbyde nic jinýho než celý msts odinstalovat a nainstalovat znovu..

Já to nemyslel tak vážně:-). Chybama se člověk učí. Vrhnu se na odinstalaci a novou instalaci MSTS a budu už opatrnější...

Tento soubor se používá, pokud se nepletu, k rozbalení aktivit ve formátu APK. Dej mi do SZ email, kam ti to můžu poslat vč. návodu od Kebarka... ;)

Back
Nahoře