Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Dobrý den, mám takový problém, u hodně aktivit mi hra spadne hned po první hlášce. Například naposledy mi to udělalo na trati 090 v aktivitě JK_Vn44391pp. Když jsem dostal hlášení "Odjezd!!!" tak po odkliknutí OK se hra vypne a nic se neděje. Prosím poraďte.
Mě tohle psal jeden nový uživatel mé trati a zde v instalaci tato oprava v soundcfg.dat je. Takže tohle příčina nebude. Spíš bych tipoval že není promazaná složka Saves, tedy vyskytuje se zde moc uložených pozic.
Pak by to mohlo být nezapsaným parametrem -mem:512 , který musí být ne jen v ikoně MSTS, ale pokud spouštím přes Trainstore, tak i zde.
Moc vám děkuji za rady. Stáhl jsem soubor na zvuk, vymazal jsem obsah složky saves. V Train Store jsem -mem:512 měl, ale neměl jsem na začátku tu mezeru. Tak jsem ji tam připsal a jde to. Takže jedno z vašich řešení pomohlo. Moc vám za to děkuji a myslíte, že to mohlo být tou mezerou?
Ahoj.
Může to být špatným směřováním zvuků či kabiny, pokud to je v aktivitě může to vyvolávat jiný model ve hře nebo máš špatnou verzi Binu než na kterou je model směřován.
Nevyhazuje Ti to nějakou hlášku při pádu????Pokud Ano, tak napiš znění této hlášky a potom Ti můžeme tady více pomoct. Ono to může vyvolávat mnoho způsobů, nemusí to být ani tímto modelem. Zkusil jsi tam už vložit a spustit nějaký jiný model??? Pokud Ti to s jiným nebude dělat, tak bude chyba pouze v tom modelu.
Pavlík má pravdu, na základe neúplnej chybovej hlášky sa len ťažko určí, kde je chyba, aj keď si dovolím tipovať, že máš v tratiach aktivitu, ktorá "reve" na plné pľúca, že ti chýba konkrétny vlak.
Ak vieš narábať s programom ConBuilder, tak si skontroluj všetky consisty v MSTS. Druhá možnosť je to, čo som písal vyššie, teda že máš consist obsahujúci vozeň (alebo rušeň), ktorý nemáš v trainsete.
Dobry den. Pred par dnami som si stiahol rovnou najnovsiu verziu msts bin a hra mi zacala padat bez udania dovodu nielen pri spustenenej aktivite ale aj pri explore. Vecsinou pri pouzivani kamery 4, kvoli ktorej som vlastne aj novy bin stiahol aby bol casovy interval dlhsi, ale uz sa mi to stalo aj pri pohlade s kabiny. Pred tym som sa tymto problemom nestretol. Pouziva tu niekto najnovsi bin alebo takto: ktory bin je najlepsi aj s predlzenim intervalu kamery 4? alebo co mam spravit aby som mohol pouzivat stabilny starsi doporucovany bin a predlzil ten interval pre kameru 4? Dakejem