Úzkorozchodné trate všeobecne

Statix

Začátečník
Mam problem s trati321 ...vzdy kdyz vjedu do Prahy hl. n. nebo tam necham nacist mapu tak mi to hodi chybu "Neodesilat...". Co s tim ? Prosim o radu, predem dekuji.

RE: Úzkorozchodné trate všeobecne

Statix napsal:
Mam problem s trati321 ...vzdy kdyz vjedu do Prahy hl. n. nebo tam necham nacist mapu tak mi to hodi chybu "Neodesilat...". Co s tim ? Prosim o radu, predem dekuji.

Sis tak trochu spletl vlákno ne? Děcka naučte se už číst. Máš vše nastaveno podle desatera u Zbyňka Šemory? Já to vidím na špatně zapsaný parametr nebo nezapsaný vůbec.

Hm... tak už jsme v odpadu, přitom jsem mu chtěl poradit. No nic... Zbytečně jsem se snažil...

RE: Úzkorozchodné trate všeobecne

Pavlík napsal:
Statix napsal:

Sis tak trochu spletl vlákno ne? Děcka naučte se už číst. Máš vše nastaveno podle desatera u Zbyňka Šemory? Já to vidím na špatně zapsaný parametr nebo nezapsaný vůbec.

A zkus si k tomu co psal Pavlík stáhnout ještě toto: http://www.trat321.cz/ostatni.php

Pardon, moc se omlouvam ale myslel jsem ze pisu do tematu s problemama ...takze chcete rict, ze to muze delat ze mam slabsi pocitac ? jinac jako seka se mi to no .. a dela mi to jen v ty praze, zatim jeste nikde jinde ...a ten spatne zapsany (zadny jsem asi ani nepsal) jak se to dela ?

Statix napsal:
Pardon, moc se omlouvam ale myslel jsem ze pisu do tematu s problemama ...takze chcete rict, ze to muze delat ze mam slabsi pocitac ? jinac jako seka se mi to no .. a dela mi to jen v ty praze, zatim jeste nikde jinde ...a ten spatne zapsany (zadny jsem asi ani nepsal) jak se to dela ?

Už Ti to psal Pavlík dělá se to podle návodu u p. Šemory http://www.semora.cz/msts/ a je to to níže jak tam je napsáno Desatero nastavení v obrazech a tam to budeš dělat buď s obrázky a nastavením Windows 7 a nebo Windows XP. Je to tam dost přehledné na to, aby jsi to mohl zvládnout.

Back
Nahoře