Smazaná dočasná složka TS

Plech

Začátečník
Ahoj,
omylem jsem si smazal onu dočasnou složku TS, do níž jsou ukládány různé věci onoho programu. Jenže.. zjevně tam byly i všechny aktivity, consisty apod, takže teď mi nejede vůbec nic- žádnou mašinu to neumí naleznout, žádná aktivita není vidět a nově doinstalované nejdou spustit, protože to nevidí vlaky. Dá se to nějak opravit, nebo jedině reinstal MSTS?

Děkuju :)

Nepoužívej TS, program pro líný lidi a negramoty, kterej jen přidělává problémy namísto rádoby pomoci.

V simulátoru měj vždy jen aktivity, které hraješ (max. počet dle výkonu PC), pokud nejsi schopen ze simulátoru odstranit soubory předchozích úloh, použij nástroje typu ActivityMover atd., které pomohou více než TS.

A do třetice příspěvků, přečti si manuál k TS předtím, než jej začneš používat!!!! ;-)

Naposled editoval moderátor:
Poisone, proč ta strašná averze? Já TS používám již delší dobu naprosto běžně a nemám problém, stačí si jen hlídat vracení věcí do MSTS.

Naopak mi i pomohl, v jedné aktivitě pro trať 240 zlobila grafika, když jsem spustil jen samotný simulátor a aktivitu. V okně F9 nebylo vůbec nic, takže jsem nemohl provést odpojení vozů. Po spuštění přes TS naprosto bez problémů.

Vojtik napsal:
Poisone, proč ta strašná averze?...
Ano čekal jsem tuhle odpověď, pokud jej používáš tak jak byl stvořen, vše ok, jenže většina uživatelů jej provozuje s tím, že z MSTS udělá TRAINZ a taky to tak dopadá, nehledě na to, že 99,9% uživatelů (včetně mě, než jsem jej zase uninstal, nečte manuál). Čím méně aktivit v MSTS tím menší potíže, to se už snad psalo miliónkrát ve všech vláknech, ale proč se namáhat, když mám TS. Pak si smažu dočasnou složku a jsem? Tam ;-)

A jelikož jsme se zde nedopátrali odpovědi na dotaz, tak odpovím jinak, zkus Obnovení systému na den, kdy to ještě šlo, třeba to TS umí a dostane o hvězdičku navíc

Naposled editoval moderátor:
Já například aktivity spustím jen v TS. V samotném MSTS mi to z nějakého důvodu nejde, ale to neřeším :-)

Já se zastanu. TS je vhodný čistě pro uživatele, ale pro aktivitáře a jiné aktivní lidi je nevhodný a je lepší si dělat správu aktivit manuálně například s pomocí Activitymover. A to samé se týká i "jen" uživatelů, kteří si chtějí udělat jednoduchou aktivitu ala volná jízda a sestavit si tam vlastní soupravu.

Bohužel, obnovení systému nepomůže- vůbec tuhle věc nepoužívám, takže nemám vytvořený žádný bod, do kterého bych se mohl vrátit. No nic, jdu přeinstalovávat... :/

Alespoň si dám příště větší pozor, co mažu :D

Back
Nahoře