Pomocník na instalaci MSTS

regedit77 napsal:
Ono bude možná jednodušší to odinstalovat a nainstalovat znovu. Aspoň u mě to při vložení automaticky napíše instalovat do C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator. Což se mi zdá jako nejednodušší cesta a pak je i instalace BP jednoduší....
Přesně tak, to nahánění pak bude se vším co budeš instalovat do hry instalátorem jako zvuky, kabiny a vozidla, vždy to bude třeba dělat do nějaké složky.

Co jsem komu udělal, že musím tak trpět a každému extra předčítat to co je napsáno v návodech na DVD. :D
Když otevřu složku Trainstore, najdu tam texťák, s názvem Postup instalace a zde se praví toto.

1. TrainStore Setup.exe
2. TRNST3CS/TrainStore Setup CSY.exe
3. TRNST322/Train Store Update.exe
4. TRNST32W Update pro Windows 7
5. TrainStoreCZ.pdf - přečíst (nutné po použití tohoto programu vrátit vše do MSTS)

Pro MarfyE34: pokud se nepodaří a máš čas zítra dojet do Prahy, ozvi se, nějaký čas na pomoc při instalaci bych Ti věnoval. Ale jen na pomoc, tj. budeš instalovat Ty a já budu hlídat případné chyby. Nerad bych, abys měl představu, že instalaci udělám za Tebe. V případě zájmu se ozvi přes mail nebo sz.

Tak problémy vyřešeny. Martin se stavil u mne v Kolíně. Kupodivu měl opravdu všechno správně nainstalováno. Jen jsme dali češtinu do train store,zapsali správně parametry na spuštění a povolily spouštění aplikace jako správce. Správcovství jsme povolili i u train simulatoru tam měl parametry správně zapsány a vše chodí jak má.
Milan

Pavlík napsal:
MarfyE34 napsal:
Jen pro upřesnění, MSTS jsem si stáhnul zadarmo na ULOZTO.CZ,...

Myslím, že warez by zde podporován být neměl nebo se pletu?

Však jsem sem žádnej vyloženě LINK nevložil tak jakej WAREZ ??? Ale pokud je to špatně, což jsem nevěděl, tak prosím moderátora o promazání. ;-)

To jsi sice neudělal, ale základní soft, tedy MIcrosoft Train Simulator jsi ukradl. Stažením z ULOZTO.CZ...

Miran napsal:
To jsi sice neudělal, ale základní soft, tedy MIcrosoft Train Simulator jsi ukradl. Stažením z ULOZTO.CZ...

Ehmmm, tedy pardooon no. Co teď zavoláte na mě FBI ???

Jo a navíc si žádnou krádeží nejsem vědom, stránku "ulozto" prostě beru jako zdroj dat. A rozhodně nejsem zde jediný!

MarfyE34 napsal:
Jo a navíc si žádnou krádeží nejsem vědom, stránku "ulozto" prostě beru jako zdroj dat. A rozhodně nejsem zde jediný!

Ano, ta stránka je zdrojem dat, ale zdaleka ne všechna jsou tam uložena legálně. Což je samozřejmě i případ MSTS. Nevím o tom, že by ho Microsoft uvolnil zdarma ke stažení, i když technická podpora z jeho strany už dlouho není žádná.

Pavlík napsal:
MarfyE34 napsal:

Ano, ta stránka je zdrojem dat, ale zdaleka ne všechna jsou tam uložena legálně. Což je samozřejmě i případ MSTS. Nevím o tom, že by ho Microsoft uvolnil zdarma ke stažení, i když technická podpora z jeho strany už dlouho není žádná.

Jasný potom jsem tedy idiot já :eek:, že mě to nedošlo, tedy tímto se omlouvám a jakmile někde objevím ke koupi originální nosič této hry, koupím ho, stejně jako trať BP od pana Šemory.

Naposled editoval moderátor:
MarfyE34 napsal:
Pavlík napsal:
MarfyE34 napsal:

Jasný potom jsem tedy idiot já :eek:, že mě to nedošlo, tedy tímto se omlouvám a jakmile někde objevím ke koupi originální nosič této hry, koupím ho, stejně jako trať BP od pana Šemory.

Takže ani trať BP nemáš legálně? No je to tvoje vizitka.

Naposled editoval moderátor:
MarfyE34 napsal:
Néééé trať BP mám legálně zaplacenou a poslanou přímo panem Šemorou !!!

Pokud je to tak, tak se omlouvám. Napsal jsi to v předchozím příspěvku tak nějak dvojznačně.

Jasný, v pohodě. Jo vyznělo to tak. Jinak já opravdu nejsem pirát, dokonce si kupuju i originální CD s hudbou !!!

Tak abych to uvedl na pravou míru: Legálnost nabytí z ULOZTO a z jiného libovolného serveru platí podle AZ jen a pouze pro stahování libovolných souborů včetně autorsky chráněných audiovizuálních děl, s výjimkou softwaru. Neznalost zákona nikoho neomlouvá. No a já jsem ti to alespoň připomněl. Nelegální je umisťování souborů a to jak softu tak i autorsky chráněného audiovizuálního obsahu, ke kterým umisťovatel nemá autorská práva, na tyto servery. Za to je samozřejmě odpovědný ten, kdo tam onen obsah umístil. A že je na těchto serverech uloženo nelegálně takových 90% obsahu je nabíledni. Ale kde není žalobce, není ani soudce.

[split] Windows 7 a MSTS

Po úspěšném nainstalování MSTS už jsem se radoval, že si zahraju, ale nic. Nemohu tam nahrát žádnou aktivitu. Nejprve mi to psalo "Failed to open package", což jsem spravil registr_fixem, aktivita se sice instaluje, ale v žádné složce (např. Activites, Traffic, Consists) se neobjeví ani jeden soubor, přičemž je evidentně instaluje. Kde může být chyba?

RE: Windows 7 a MSTS

Nemáš MSTS ve složce Program Files? Potom bude rozbalovač aktivit potřebovat správcovská oprávnění.

Ne, mám jej ve složce Program Files (x86), ale já jsem MSTS teď odinstaloval a zkusím jej nainstalovat stylem "spustit jako správce", co jsem se tu dočetl.

Tak jsem MSTS nainstaloval úplně znovu a pořád ten stejný problém. Nemůžu tam nahrát žádnou aktivitu.

Back
Nahoře