Pomocník na instalaci MSTS

RE: Windows 7 a MSTS

Chyba bude s najväčšou pravdepodobnosťou tam, že sa aktivita inštaluje do Program FIles a nie do Program Files (x86). Skontroluj si cestu pred inštaláciou aktivity.

754 067 napsal:
Jak mám ale zjistit, kam se aktivita instaluje?
Instaluje se tam, kde je nainstalovaný MSTS. Automaticky. Ale ve Vistách a sedmičkách to mnohdy vyhazuje chyby.
1. registr_fix.exe - spustit jako správce
2. zkopírovat na plochu z Train Simulator/Utils/tsunpack.exe

Pak apk soubor s aktivitou jednoduše přetáhnout myší do tsunpack.exe.

Pokud ani tohle nepomůže, tak když mám Windows 7 Professional či Ultimate, tak Počítač - Spravovat - Uživatelké účty - Administrator - vlastnosti a zrušit zatržítko "účet je zablokován" (nebo tak nějak). Přihlásit se tímto účtem a pak už by to mělo fungovat.

čo sa týka toho tsunpack.exe tieš mi to nefunguje tak ako má ale vyriešil som tak že aktivity skopírujem do zložky"bla bla bla/microsoft games/train simulator/ utils..." po skopírovaní to len presunem do "tsunpack.exe" a to je všetko.

CANDY napsal:
čo sa týka toho tsunpack.exe tieš mi to nefunguje tak ako má ale vyriešil som tak že aktivity skopírujem do zložky"bla bla bla/microsoft games/train simulator/ utils..." po skopírovaní to len presunem do "tsunpack.exe" a to je všetko.
:D jinými slovy, jak jsem napsal, přetáhnout myší :D

Zbyněk Šemora napsal:
Pokud ani tohle nepomůže, tak když mám Windows 7 Professional či Ultimate, tak Počítač - Spravovat - Uživatelké účty - Administrator - vlastnosti a zrušit zatržítko "účet je zablokován" (nebo tak nějak). Přihlásit se tímto účtem a pak už by to mělo fungovat.
Funguje to!
Mnohokrát děkuji! ;)

Naposled editoval moderátor:
Ahojte, snad mi poradíte, i když to asi píšu do špatného vlákna. Mám takový problém s MSTS, když se mi začne načítat aktivita tak mi za okamžik spadne MSTS a hned mi to píše, že je špatná nějaká mazipaměť. Nevíte někdo, co stím mám udělat aby mi to fungovalo????

Skús dať presné znenie chybovej hlášky... možno máš len málo pamäte. Máš v MSTS zaznačený parameter -mem:512?

Ahojky, takže ta chybná hláška zní takto: Instrukce na adrese 0x006f4c5a odkazovala na adresu paměti 0x7e8041fa. S paměti nelze provést operaci: read Toto mi to vždy vyskočí a chvilkovém načítání jakékoliv aktivity. Pomůžeš co stím???

Našel by se tady někdo, kdo je z Ostravska a kdo holduje a rozumí Train simulátoru a byl by ochotný se sejít a podívat se na můj PC a zkusit rozchodit mi tu hru??? Moc díky Lukáš

POMOC POMOC!!!!! Teď mi to stále dokola hází chybu aplikace train.exe se musí uzavřít. Nevíte někdo co pořád dělám špatně???

Zdravím,
nainstaloval som si MSTS a po otvoreni spustacieho suboru train.exe mi nabehne - chýba "TSmvhlp.dll" viete niekto co s tym?
A ked to spustam cez launcher.exe tak mi vybehne tabulka iba s 1 aktivnym polickom - EXIT.

Dik za info.

1. Ak inštaluješ legálnu verziu, takýto problém nemôže nastať, iba ak máš bordel v OS.
2. Ak inštaluješ inú verziu - hľadaj pomoc na iných fórach.

Reinstall. Tebe neskopírovalo daný súbor do adresára s hrou. Mal by sa nachádzať na CD-čku (CD 1) v adresári LOCFILES. Ak máš originál hru, tak tam musí byť.

Počujte, stále mi to nechce ísť. Mam DVD MSTS odtialto: http://www.trat321.cz/index.php
Ked si rozbalím zip subor TRAT 321, mam tam 4 zlozky, nikde nemam setup.exe alebo nieco podobne. Návod je nejaky divny, isiel som bod za bodom, no stale som na tom rovnako, instaloval som aj train_update aj Patch. Nic.
Co vy na to?

Co my na to? Náš CML konstatuje, že tady bude velký problém v rozhraní sitzfleish - keybord ... tam by to chtělo upgrade ... :roll:

Omlouvám se za zasírání fóra, ale nedalo mi to.

Back
Nahoře