Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj!

děkuji Tome ;-)

BObe nezkoušel, ale děkuju ti moc. Příště se podívám prvně tam. Wikipedia to si musím pamatovat ;-)

Tak se nám to pěkně blíží...:) já mluvil s taťkou a říkal mi, že pojedeme ve 13:15 z Ústí. Jede ještě někdo tímto vlakem?

Jestli máš rád americké country, ale taky posloucháš "něco tvrdšího" a nevadí ti hudba staršího data, doporučuji Creedence clearwater revival. Již delší dobu "ulétávám" na písničce "Greeen River" a zbytek rozhodně také stojí za to:)

Něco trdšího? Tak třebas zkus na youtube poslechnout něco od Cradle of Filth a nebo od Umbrtky, nightwish, Korpiklaani, ale potom se mi zase líbí třebas Black Sabbath, heebie Jeebies, NVU, Visací zámek, Benjaming Band, i Country písničky, dechovka a opera :D . V žádném případě neposlouchám techno ani jeho odrůdy a už vůbec ne praštěný hopityhopy čili disharmonické klepání a klapání, do toho recitování kanálních sraček a mávání rukama jako nějakej postiženej. (Kdo sleduje K-report jiste zde nalezne podobnost s příspěvkem ... už nevím koho asi Krysoleta. Popisoval tam hopityhopy podobně)

Tak co, jak se vám líbil koncert??? Předkapely mi nějak moc nesedly, třeba to bylo i tím hrozným zvukem, který tak byl po celou dobu koncertu, což mě docela naprdlo, dále mě taky štvalo, že u kapely takového formátu bude blbnout obrazovka, tohle si měli páni technici vyladit daleko dříve a né až při předkapelách. Jinak vystoupení Ironů nemělo chybu! Obzvláště písnička Fier od the Dark byla naprosto vynikající.

No, já jsem se v šest hodin dozvěděl od kámošky, že v kuloárech koluje zpráva, že předkapely budou hrát už před 7. hodinou, což mě dost naštvalo. Salamandru jsem propásnul a protekční Harrisova rádoby metalistka mě spíš naštvala spolu s pivem za 50 Kč.
Nazvučení bylo bohužel hrozný, jestli to nebude špatnou akustikou stadionu.
Ale jinak jsem si koncert fantasticky užil. Hrála se jedna pecka za druhou, o kterých jsem ani nedoufal, že je ještě někdy uslyším naživo. Co víc k tomu dodat, prostě zážitek.

Přesně většinou se hrajou jen nový písničkya na ty starý se "zapomíná", je fajn, že bylo tohle turné, doufám, že bude nějaké DVD.

Koncert byl fajn až na jednu z nejdůležitějších věcí - zvuk. Byl jsem na tribuně a Salamandra a Harrisova dcera byly slyšet jako kdybych stál před dveřmi nějakého kulturáku a zevnitř slyšel dunění. Ironi byly trochu zvukově lepší, ale stejně to nebylo ono. Z části to bylo určitě způsobené silným větrem. Zajímalo by mě, jak by se to dalo poslouchat za bezvětří. Pokud by totiž byla akustika Edenu špatná, tak mě tam na koncert už asi nikdo nedostane...

Sorry, víkend jsem trávil v pohybu s kapelou po republice a tak o koncertu zatím nemám informace.
Zajímá mě jedna věc. Bylo tam nějak prezentováno, že někteří na to vystoupení kvůli tragédii ve Studénce nedojeli?

Bruce Dickinson vyzval všechny, aby na projev úcty povstali, na čež zahráli písničku Revelation :-(

Ahoj Chlapi, tak jsem navštívíl Hyde Park a vlákno Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS
Vůbec jsem netušil, že kolem IM a našeho účinkování na tomto koncertě v Edenu bude tolik příspěvků. Takže v prvé řadě VŠEM KTEŘÍ NÁM DRŽELI PALCE VELKÉ DÍKY ZA PODPORU!!!:D:D Jinak zážitky byly super, jen to trochu posrala úplná koncovka až při odjezdu na ubytování, kdy jsme zjistili, že nám někdo vyloup auto a přišli jsme o noťas. Takže jsem rychle zjistil, že jsme kde? No přece v ČR. Divím se, že nám zůstalo to auto.;);) Ale zážitek z koncertu mi to určitě nezkazilo. Už máme s kapelou nový.

Ahoj Zbyňku.
Já sedím za těma škopkama a pauzu jsem neměl, i když by se někdy hodila.;););) Tuto fotku fotil náš fotograf Jirka Rogl a ten určo ten vlak nefotil záměrně. Takže náhoda. Ale je fakt, že při jednom nejmenovaném vystoupení, kdy kolem areálu projížděl vlak, moc lidí nebylo, prostě taková akce typu propadák, tak jsem během koncertu počítal misto taktů vagóny zrovna projíždějícího nákladního vlaku.:twisted:;):twisted:

S pozdravem Dan.

Zdarec chlapi, tak jsem dneska na netu narazil na video, o kterém jsem ani netušil.:D Závěrečný koncert z našeho turné v Lednu 2010 s italskou smečkou EVOLTONS. Kdy jsme si společně na konci našeho setu vystřihli skladbu ud velikánů JUDAS PRIEST "Breakimg The Law" a přidali se k nám i naší velcí kámoši z Brna, EAGLEHART. Kdo má zájem se kouknout, tak zde:

S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Zdarec chlapi, tak jsem dneska na netu narazil na video, o kterém jsem ani netušil.:D ...

Nooo,docela solidní "šarpydruty".:D

Pro neznalé dodávám,že slovo "šarpydrut" je v místním nářečí /Karviná a okolí/ označení pro rockery a je odvozeno od základu "šarpat" /třepat,kymácet se/ a "drut" /drát/. Volně přeloženo tedy "... třepe s nimi elektřina". ;)

David

Přeji hezký den, když jsem viděl fotečku od Blackwolfa na přejezdu ve Vizovících, nedá mi to sem nehodit pár fotek, které mi Blackwolf poslal. Škoda, že jsem po pátečním dni kdy jsme hráli ještě u Brna dostal úžeh a na MOR už jsem zpátky nedorazil, tak jsem nemohl dát s Blackwolfem pivko a probrat MSTS.:D
Takže zde pár fotek z koncertu na MOR a křtu nového CD Time To Change a kmotrů CD kluků z kapely SABATON, kteří s námi po křtu vyfikli hymnu z našeho CD pro MOR, jak jinak než s názvem "Masters Of Rock":
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img839.imageshack.us/img839/6434/salamor2010014.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img844.imageshack.us/img844/7595/salamor2010023.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img836.imageshack.us/img836/9927/salamor2010027.jpg

S pozdravem Dan.

Bych se taky mohl přidat... :D Trinity mají mnohem kvalitnější nahrávky, my se na ně chystáme na sklonku zimy v rámci nových songů. http://bandzone.cz/extend - je tam pět starších songů, nahráno tak nějak alá "co dům dal/finance umožnily" a myslím, že pro představu optimální. Každopádně sobotním koncertem uzavíráme první kapitolu naší tvorby a pokračujeme dál v poněkud svižnějším a nadnesenějším duchu.

Ivan.ps: No, nezní to vůbec špatně :). Sice né úplně můj šálek čaje, ale hodně dobrý :).

Pánové zdravím.
Kdo nás jako kapelu bude chtít podpořit na posledních 2 koncertech v tomto roce, může navštívit:
13.11.2010 BRNO, klub Favál. Společně s námi vystoupí metalová legenda TITANIC.
20.11.2010 OSTRAVA, klub Tančírna, Společně se Slovenskou smečkou TRISTANA a kapelkou SJETÝ GUMY.

Vice info na našem webu.

S pozdravem Dan

Back
Nahoře