Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Vzpomínka na luxusní zážitek ze sobotního koncertu ve Zlíně 25.10.2014, coby předskok legendární smečce ACCEPT:
2d128454c3210a6aa119ac2d63b845b8.jpg
fbd61652b605c45f0be7aec2082479fc.jpg
58c6b9f83ef8bf155ebe81fa5f6fd0d8.jpg
ddb1ae26cb732f1eb286f9d4dccd66d6.jpg

Ukázka z koncertu v Praze na Nové Hmelnici, coby předkapela německých Freedom Call 12.12.2014:

Tak nám začíná sezóna a blíží se turné k CD Imperatus. Kdo by měl zájem nás shlédnout naživo, tak má možnost zde:

28. Únor, Sobota - ZLÍN - Masters of Rock Cafe
NEUTRALFEST (+ Neutral, Rimortis, Eagleheart, Porta Inferi, Sagittari)
6. Březen, Pátek - ČESKÉ BUDĚJOVICE - MC Fabrika
(support Phoenix in Fire)
20. Březen, Pátek - PARDUBICE - Žlutý pes
(+ Rimortis)
27. Březen, Pátek - DAČICE - MěKS
28. Březen, Sobota - LEŠANY (Benešov) - Music Live Club
17. Duben, Pátek - FRÝDEK MÍSTEK - Stone

(+ Witch Hammer)
24. Duben, Pátek - LOVOSICE - Gambrinus Club
25. Duben, Sobota - PRAHA - Hells Bells

Oslava 15.výročí založení klubu !!!
30. Květen, Sobota - TEPLICE - Zahájení lázeňské sezóny
6. Červen, Sobota - PLZEŇ - Metalfest Open Air
13. Červen, Sobota - HLUČÍN - štěrkovna - MOTOSCUK 2015
26. Červen, Pátek - TŘEBÍČ - Metal fest
4. Červenec, Sobota - OSTRAVA - Slezskoostravský rockfest
24. Červenec, Pátek - OLOMOUC - Korunní pevnůstka - Kovadlina Czech Fest
25. Červenec, Sobota - LIBEREC - Vesec - Benátská!
8. Srpen, Sobota - ZNOJMO - Rocková Hostim
15. Srpen, Sobota - HODONÍN - Made of Metal
22. Srpen, Sobota - NEPOMUK - Rockfest

Noo, Dane, to Znojmo alebo Hodonín by mohli vyjsť ... spojím to s návštevou dcéry v Mikulove.

Pro mě by bylo ideální, kdyby jste zahráli v Hustopečích na Burčákových slavnostech :) Protože bez auta nebo noclehu těžko se kamkoli dostat.

Noo, Dane, to Znojmo alebo Hodonín by mohli vyjsť ... spojím to s návštevou dcéry v Mikulove.
Ahoj Taxi.
Hodonín je matlový festival, podobný jako Masters of Rock ve Zlíně: http://www.madeofmetal.cz/home.html , takže tam bude vstupné docela drahé, navíc tam budem mít určitě kratší set než obvykle, jako tomu je na fesťácích. :-) Ve Znojmě by to měl být normální koncert.
Rád bych šel toho 25. dubna v Praze ale nevím jestli se tam dostanu.
Ahoj Pepo.
Klub Hlells Bells, je opravdu malinký, kapacita cca 150 lidí a to už je narváno. Jde spíš o rockovou hospodu, kde jsme jako kapela zahajovali před asi 15 lety otevírání a v té době jsme pro zájem publika dělali i dvojkoncerty pátek a sobota. Teď se tam varcíme k oné oslavě 15 let provozu. Tak snad to vyjde, jestli bude předprodej nebo tak, to netuším. Leda se zeptat přímo v Hellsu, je to na Smíchově.

Tak nevím, koli je vlezné na Made Of Metal, ale na Masters of Rock je vlezné na míste kolem 1200 kč. I když to zase tolik není, na čtyřdenní festival, jezím tam každý rok a až Zbyněk protáhne trať do Vizovic, tak budu i virtuálně v MSTS. :-)

Tak nevím, koli je vlezné na Made Of Metal, ale na Masters of Rock je vlezné na míste kolem 1200 kč. I když to zase tolik není, na čtyřdenní festival, jezím tam každý rok a až Zbyněk protáhne trať do Vizovic, tak budu i virtuálně v MSTS. :)
Nooo, tak zas na 4 dni tam rozhodne nepôjdem. Takže ostáva to Znojmo. Znojmo, Znojmo, vidím tě dvojmo ;) :P

Tak nevím, koli je vlezné na Made Of Metal, ale na Masters of Rock je vlezné na míste kolem 1200 kč. I když to zase tolik není, na čtyřdenní festival, jezím tam každý rok a až Zbyněk protáhne trať do Vizovic, tak budu i virtuálně v MSTS. :)
Ahoj Dane, dobře. Uděláme dohodu. Já Ti protáhnu trať do Vizovic a vy mi se Salamandrou zahrajete v Hustopečích :)
Na náměstí, kde bývají podobné akce se vejde lidí. Pak by i Tax se mohl přidat.

Tak pokud bude trať do Vizovic, klidně přijedu podpořit Dana na to náměstí a do první řady (i když jsou na mne "trochu měkcí).;):)

No, ono to není ani tak na nás, pokud se nám pořadatelé z Hustopečí ozvou a nějak se domluvíme, určitě tam rádi přijedem. :-)

Obávám se Dane, že reálnější než že Salamandra vystoupí v Hustopečích je, že Ti ty koleje do Vizovic položím. Ale až po Ostravě. Hlavní tah má přednost. Ale začnu nejdříve po víkendu po nedělním koncertě. Do té doby jsem od aktualizace na MSTS téměř nesáhl. Když mám v práci chvilku, tak žádné MSTS, ale cello. Dnes jsem ještě kvůli práci od rána ani nevrzl, musím to honem napravit.

Ahoj Zbyňku.
Já jsem tento týden na MSTS taky ani nesáhnul, nějak jsem nestíhal. V sobotu hrajem v Lešanech u Benešova u Prahy, páteční kšeft se přesunul na podzim, tak snad příští týden dodělám read me k opraveným aktivitám a balíček půjde ven. Jinak Ostrava je důležitá, už se těším, tam to mám zkouklé do podrobna, tak jsem zvědavý, jak se s tím v trati popereš. Už se těším, až někdy vypravím Zv Ostrava - Vizovice na festival MOR.
Dan

Back
Nahoře