Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj.
Nový videoklip k CD "Imperatus" je venku:
Salamandra - Devil´s Apprentice

Čéče, úplne si mi zaplavil monitor, to si si nemohol pred fotením utrieť pot? Včil môžem utierať stôl pod monitorom a sušiť papiereAhoj, tak v sobotu se nám podařilo zahrát si před kapelkami, které jsem poslouchal ve svých 17 letech a to STORMWITCH a S.D.I., ač jsem si říkal, že v 19 hodin bude už poněkud chlaněji, zažil jsem si své metalové inferno, když mi slunko celý koncert svítilo rovnou do tlamy a bylo na něm přes 30 stupňů. Ale i tak jsem si fsťák parádně užil.
Zde jedna vpečená fototlama![]()
![]()
Kdepak, řešil u toho, že mám na BP krátkou odbočující lokálku z Čelákovic do Neratovic, jak jsem objevil v emailuA to počas hrania ešte rozmýšľal, ako to dorieši s tou aktivitou u Martinovej trate pre tie obsadené koľaje![]()
Déšť je největší zlo, když si za pódiem chystaám sadu, tak se vždy klepu, aby nezačalo chcát. Seskládání trvá cca 45 minut. Pro nezasvěcené, na festech se to totiž dělá tak, že mezi tím co hraje kapela před, tak si bicman seskládá bubny pod pódiem a jak kapela skončí, naháže se vše na pódium a pak se zvučí, zvukovka celé kapely na festu tak 20 - 30 minut, takže skládat to rovnou nepřipadá v úvahu, to by byl skuz jako prase... (i když i to jsem na jedněch dožínkách za vytrvalého deště zažil)Tak nevím, co je lepší. Jestli při hraní slunce do ksichtu nebo déšť také pomalu do ksichtu, jak jsme měli my.
Ale v obou případech je nutné si koncerty na pódiu řádně užít.