Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Tak v sobotu v Kuřimi sice zima, ale parádní akce, co mne pří počasí 3 zmrzlých nerozahřálo při koncentním hraní, dodělala jihomoravská slivovica... :-)

A co takhle dělat konečně aktivity pro OR s dynamicky měnícím se počasím, reálným posunem atd. :-)

Ahoj, jedno video z Křižanovic, není na něm nic zvláštního, až na ukázku jak se se zpěvákem při intru pošťuchujem, jooo srandičky... :-), tak si vybavuju, jak mi jedmou kapela schovala židli, jelo už intro a kluci mi tvrdili, že mi ji odnesl bubeník z kapely co hrála před náma s jistotou, že je jeho. No moc do smíchu mi nebylo... :-) :-)

To právě nechcem, nechcem být věrná kopie, aspoň v něčem být jiní, chem si hlavně zahrát mimo "metloše" taky trochu toho rock "n" rollu. :-) Jinak jde o 1. koncert, takže bude ještě hodně co vychytávat. :-)
Dan

Je veľa speváčok čo spievali coververzie známych, typicky "chlapských" skladieb a ide im to dobre. Každá dala do toho niečo čo robí tieto skladby zaujímavé

Led Zepppelin v podaní Sheryl Crow

alebo

Burl Ives v podaní Debbie Harry

alebo

Cat Stevens v podaní Lindy Ronstadt

Dan J: Jasně. Ale pokud je to takhle, tak bych byl opatrnej s tim "revivalem". Osobně, kdybych přišel na revival Ozzyho, tak bych v první řadě očekával maximální podobnost s Ozzyho charakteristickým zpěvem. Přijde mi škoda, když už máte kytaristu, kterej to velice slušně zahraje, to zazdít ženským karaoke. Zoufalejch revivalů všech a všeho je všude hromada, takže v této oblasti už moc jiní bejt nemůžete.

Tax: Ano. To nic nemění na tom, že slečně z videa od Dana to přes veškerou snahu moc dobře nejde (vzhledem k charakteru muziky, si myslím, ani jít nemůže) a ničím tu skladbu zajímavou nerobí, právě naopak.

Back
Nahoře