Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Zdarec, kdo by měl zájem kouknout na náš rozhovor s kapelou MORAVIUS, který jsme spáchali s Daliborem v květnu, před koncertem v Jaroměří při natáčení live koncertu v TV Klubovka, který proběhl po více jak rok a půl vynucené Covidpauze tak má možnoct. 1f642.png

Vážení kamarádi ode dneška máme opět v klubovce nasazen do hitparády videoklip se skladbou "Liberty" z live koncertu MORAVIUS v Klubovce TV v Jaroměři, kdo má zájem nás podpořit, pošlete nám Like na YouTube pod videem, tím nám dáte svůj hlas a samozřejmě se počítá i shlédnutí videa samotného. Tím nás pošlete dále do finále.

Ahoj.
Tak se měsíc s měsícem sešěl a já změnil působiště, Od dnesšního dne není tajemstvím, že jsem po odchodu bubeníka naskočil do "rozjetého vlaku", kapely Metal Factory. Tady je ukázka do čeho jsem se pustil.... Kluky znám z dřívějšího působení v Salamandře a věřím, že nám to bude klapat.

00.jpg03 (2).jpg

V pátek a sobotu akce pro milovníky motorek a dobré muziky, v Dolním Benešově se pomalu blíží:

Pár fotek se sobotního motosrazu Motokravín Dolní Benešov, fakt bezvadná akce:
001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg008.jpg009.jpg
Odvázaný moderátor a pořadatel akce Jirka Basta a MF:
010.jpg

Ahoj, v sobotu 20. 8. proběhl na přehradě Olešná u Frýdku Místku 1. ročník festivalu HellpDays 2022, jehož výtěžek jde pro Červený kříž. My s Metal Factory jsme měli tu čest si na 1. ročníku zahrát a bylo to super, i přes nepřízeň počasí a vydatný déšť se sešlo docela dost lidí.
MF2.jpg
MF1.jpg
Ukázka z mého "pracoviště".
Dan1.jpg
A tři videa:
Nejprve pódiový zvuk...

A jedno video "zepředu"...

To je Dane vidět, jak jsi zde ve svém živlu. Úsměv za bicími hovoří za vše.
Zrovna včera jsme hráli se zpěvačkou v Lednici na lázeňské kolonádě a jako přídavek jsem tam spustil Smoke on The Water od Deep Purple, jak jsi mi tam před 6 lety do doprovodné nahrávky nabouchal bicí. Tedy tě bylo slyšet včera až v Lednici. :) Vzpomínal jsem. Však jak to je na Youtube, jen upravený zvukový záznam, kde jsem vyřadil první cello, které jsem zahrál naživo. Je to technicky náročnější skladba, než jsem se do toho opět dostal. Zjistil jsem totiž, že mé rockové mezihry do vystoupeních mají dost úspěch, když jsem na minulém popovém a muzikálovém vystoupení poškádlil diváky dvěma skladbami od Sabatonu. Tedy upravené pro cello. Tak jsem oprášil i ty Deep Purple.

Ahoj. Nahrál jsem to pro tebe velice rád a nedávno jsem na to vzpomĕl. Je super, když mohou muzikanti tvořit přes pûl republiky, aniž by se setkali osobnĕ na jediné zkoušce. :)

Ahoj Dane. Však my už tak se sehráváme se zpěvačkou. Máme doprovodné nahrávky a každý se to učíme samostatně doma. Pak přijde vystoupení a zahrajeme to rovnou naživo bez zkoušky. A funguje to. Zkoušky byly zbytečně hektické v časových tísních a stejně nikdy nebyl problém, že bychom se rozešli, ale v tom, že bylo nutné ještě víc zapracovat na vlastní technice.

Back
Nahoře