Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Dal jsem 11. Raději jsem před koncertem neriskoval.
Přesně tak. Laik netuší, jak se dokáží po alkoholu zasukovat prsty. Svého času jsem na pivo brával pejska po rodičích a když jsme šli z hospody, bylo nutné pejska vyvenčit. A šli jsme kolem mého obchodu a abych něco zahrál na cello. Tak jo. A po čtyřech 12° jsem se nestačil divit, že jsem nedokázal pořádně zahrát jak se mi motaly prsty. Zahrál jsem, ale opravdu to nebylo ono. Proto mám respekt a před vystoupením nikdy nepiji. Dám si až po. Respektive v létě, když je horko tak o přestávce jednu jedenáctku neodmítnu. Ale slyšel jsem i o opaku, kdy se někdo potřebuje nejprve napít a až pak to rozjede. Možná alkoholici, jinak by se jim bez dávky třepaly prsty.

To jsem viděl kdysi někde koncert velkého orchestru, hráli Malou noční hudbu od Mozarta v originále, žádné změny. Všichni v barokních parukách a měli tam i bubeníka s bicí soupravou. Také s barokní parukou. Ale to byl borec. Jako by tam ty bicí odjakživa patřily.
Ale vygooglil jsem jenom toho bubeníka. Asi si jej pak pozval nějaký skutečný orchestr.

Ahoj, kdyby se někdo pohyboval v sobotu v Ostravě, měl bych tip na výbornou akci i s dětmí. I když démony a čarodějnice bych s malými ratolestmi asi vynechal... :)

OO.jpg

Ahoj.
Tak sezóna se nám rozjíždí příští týden to bude masssakr... Středa Německo a pátek zpět na druhou stranu přes celou ČR.
FB_IMG_1747800984816.jpgFB_IMG_1746390517853.jpg

Tak jsme si dovolili Cover, jedné z nejslavnějších speedmetalových kapel:

203c.pngAť žije HELLOWEEN203c.pngužijte si jej se 3 zpěvačkami najednou Pavlína Mochová Zuzana Batková Viktorie Surmøvá 1f4aa.pngkdysi dávno to složil Michael Weikath, nápad to provést dostali Pavlína, Jaroslav Sedláček a Dan Jureček, navštívila nás naše zbožňovaná Viktorie Surmøvá a bylo jasno 1f603.png
...mezitím co v poklidu makáme na novinkách Metal Factory a těšíme se na Vás na nadcházející koncerty, přinášíme tenhle dárek 1f601.png 27a1.png Skladba Eagle Fly Free prostě píše historii261d.png
Obrovskou poctou je pro nás speciální host - mistr Jirka Vrba, který nahrál klávesy a střihl si dokonce i sólo 1f60d.png děkujeme 1f44f.png1f44f.png1f44f.png1f929.png
27a1.png27a1.png27a1.png koukněte, sdílejte, komentujte...tohle je pro radost 2764.png1f918.png

Back
Nahoře