ZSSK 736

No lenže v MSTS žiadne zaťaženie pre trate nie je zaujímavé, takže tam môže poslať aj 771/770. Nemusí to byť len reál. Zabúdate na to že to je hra.....Ale bo si v jednej skupine s hyper, super , maxi, mega?

dem napsal:
Lukash napsal:
No tú ZSSK 736.009 som použil v mojej prvej aktivite Os 5737, a užívatelia, ktorí si tú aktivitu stiahli nevedia odkiaľ ju teraz majú vziať.

Tak pokiaľ je to Os tak tam 009 nemá čo robiť. To je Cargo stroj. Daj tam Vladovu Zámockú Terezku a bude to ok.

Tu ti vadí, že bude cargo rušeň v čele os vlaku a teraz ti nevadí, že bude 751 na Štiavnickom Mn, kde v reále už nechodí/nesmie. Len som chcel, aby sa aktivita blížila k reálu, podobne ako ty.;)

Nejazdili v minulosti do Štiavnice výnimočne aj pomaranče? Za chvíľu to tam bude v takom stave, že tam pustia iba MUV-ku.:)

Mne by to nevadilo ani s tou 009. Len on hladal nahradu tak som ponukal adekvatnu. Inak je mi to jedno. Samozrejme pokial niekto chce urobit co najrealnejsiu nech sa paci. ALe mne nevadi ani to keby tam siel v cele ten obojzivelny stroj na brusenie kolaji :)

Back
Nahoře