Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2011

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Tax sa práve odpratáva na autobus, Nebulus a spol. zatiaľ fotujú v okolí MDC ...

Takto vyzeráme v plnej zostave:

d12ee7a7a824bdf2cae819dcd20f6124.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem konečně bez zpoždění dorazil do Prahy lůžkovým vozem a bez chrápajícího spolucestujícího. Setkání bylo velmi pěkné, trošku ho kazily dva negativní momenty. tím prvním bylo ze strany ČD nesprávné řazení ranního Slovanu (nemožnost uplatnit místenky na vůz Bee238 v plyšovém B a výluky na trati 250, což ale nebylo ke škodě pro Poisona, kterému je lépe ve WRm než v ARmpee,a Deteria, který by včas jedoucí Slovan nestihnul. Druhým negatiovním momentem byla nemožnost koupit si lístek na električku, kdy jeden automat odmítal mi prodat lístek a při opakovaném vhazování eurové mince hlásil "vhoďte presnou čiastku" (kde budu rozměňovat v deset večer:roll:) a druhý automat byl v poruchovom stave. Tak jsem jel tramvají bez něj a naštěstí bez revizora. Jinak kladně hodnotím nové místo setkání a těším se na další. To bude asi až únorová slezina v Praze.

Zbytok zúčastnených dnes ráno po absolvovaní rannej kávy ( piva, kofoly - dosaďte to správne ... ) obzreli areál MDC, kde jednak upútala pozornosť vynovená mazutka 555.3008 už po TPS, jednak "viedenská" električka. Miky945 a Gajdma sa odtiaľ vydali na vlak do Rače, sekundoval im Deterio, pretože chcel pre kohosi kúpiť "lidlenky" a torzo zostavy sa presunulo do miesta konania včerajšieho stretnutia na obed. Potom Tax odprevadil Poisona, truckera1234 a mmouku na vlak do Rače a vybral sa domov rozbíjať betón. Včil, keď je už tma a nedá sa vonku pracovať, môžem napísať týchto pár riadokv, čím stretnutie Bratislava 2011 odchádza definitívne do minulosti.

Ale v každom prípade za seba ďakujem za organizáciu, dobre sme pokecali a po dlhej dobe sme sa stretli.

Tiež by som sa chcel poďakovať Taxovi za organizáciu samotného stretnutia a vybavenie fotenia kabín v priestoroch MDC, takže časom budú nové prírastky v common.cab.

Možná by nebylo od věci hodit na tu fotku ke každému ještě nicky ... aspoň pro nás neznalé.

I já díky za zorganizování akce, kdyby to tak bylo všude, na Haškovi lehla 350.001 a tak jsme v Bratislavě mohli dosytosti sledovat cvrkot pěkné dvě hodinky a odvezli jsme si slušných +72, do Prahy se i s 362.014 povedlo stáhnout na +59, ale i to mělo pro mě ve výsledku další hoďku k dobru neb mi spoj do ČB odjel před nosem, holt na dráze se nečeká
Akce se opět vydařila a těším se na další.

Já už jsem taky dorazil do domu,
děkuji za pěknou akci a atmosferu,
a snad někdy opět příště do videnia.....

Chlapy díky za příležitost být s Vámi všemi na této velmi parádní akci, jsem moc rád, že jsem tam byl, pěkně to uteklo, i přes již zmíněné čekání na Haška...

PS: Můj nick, je trucker1245 nikoliv trucker1234 :D děkuji :)

jagg napsal:
Možná by nebylo od věci hodit na tu fotku ke každému ještě nicky ... aspoň pro nás neznalé.

Tak ešte raz - pro "neznalé"
d12ee7a7a824bdf2cae819dcd20f6124.jpg
Horný rad zľava: Tax, VáclavS, trucker1245, Deterio, skoro, Miky945, pepah, poison, Gajdma, Kevin
Dolný rad zľava: duuso, mmouka, nebulus

Akce byla skutečně podařená, změna místa setkání byla pozitivní, i přesto, že leží dále od hl.st, ale mnohem lepší bylo to, že bylo blízko od MDC a od ubytovny. Domů jsem tentokrát dojel bez problému, i když jsem se potýkal se zaplněním vlaku. Ale vždycky se místo najde, a tak jsem na R 607 Impuls Leasing sednul mezi dalších 5 lidí ve voze ZSSK Beer a poté mezi další 2 lidi na čtverce ve voze Bmpeer na EC 120 Košičan. I přesto, že jsem jako jeden z mála cestujících neměl místenku, stejně jsem si sednul bez problému. Nějaké foto taky časem pošlu, i když tentokrát toho moc není. Většina je hlavně z MDC.

Pokud máte někdo Facebook (ano je děs :D ale fotky jsem dal tam) tak pokud chcete vidět nepovedené amatérské fotky, tady je odkaz :D :)

Fotky

PS: Když tak si mě přidejte do přátel :)

Tak tady to je, kdo chce ať stahuje.
http://www.edisk.cz/stahni/95096/Foto_slezina_5.a_6.11..rar_8.18MB.html

Back
Nahoře