Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Místenky bych nebral, nějak posedáme, to že nebudeme sami v kupé je mi fakt jedno. Asi budeme volit velkoprostor (ať sedíme nějak pohromadě).VáclavS napsal:Tak pokud by jelo více lidí Slovanem, tak bych se i přidal. Budou se kupovat místenky do vlaku? Koupil bych je, ale proti platbě dopředu (když jsem to udělal posledně, tak ostatní se ještě neobtěžovali zaplatit .
Gajdma napsal:Místenky bych nebral, nějak posedáme, to že nebudeme sami v kupé je mi fakt jedno. Asi budeme volit velkoprostor (ať sedíme nějak pohromadě).
Gajdma napsal:Slovanem jsme v Bratislavě hl.st. v 11:51, do Rače jede Os 3019 ve 12:10, ve 12:19 v Rači a na místě setkání budeme před tou 13:00. Dá se jít i pěšky, letos jsem tak na Rendez šel, normálním krokem za cca 20 min.
OK. Tak mi pak řekněte, ve kterém voze budete a já tam přijdu. Já kdyžtak klidně postojím, takže mi místenku neber. Když jezdím jako průvodčí, tak stojím celý den a taky mi to nějak nevadí. Já myslím, že ideální by bylo jet do Rače, takže si kupte jízdenky tam. Nevím, jak se vyjádří ostatní, co budou cestovat Slovanem. Přeci jen bude výhodnější, když se nebudeme courat MHD.VáclavS napsal:Já bych ale taky byl pro místenky - posledně když jsem jel v tom čase tak jsme s Kankem stáli až do Brna na chodbičce. Stát do Blavy se mi vůbec nechce. A Avala jezdí plná právě Brno - Blava.
PS: Kde si mám koupit lístky Blava hl. st. - Rača?
Lístek vyjde levněji rozhodně při zakoupení v ČR, ale klidně si ho můžeš koupit i v Blavě, máme tam čas.poison napsal:Na 90% jedu Slovanem s trucker1245, jako tradičně to jistí vůz ARmpee nebo WRm, ta Rača není špatněj nápad, takže koupit lístek až tam, nebo si lístek koupíme v Blavě za € je tam skoro půl hodiny na přestup.
... měl bych dotaz ? Dá se v tom ubytovacím zařízení platit nocleh platebni kartou ? ...
Gajdma napsal:Lístek vyjde levněji rozhodně při zakoupení v ČR, ale klidně si ho můžeš koupit i v Blavě, máme tam čas.
poison napsal:Zvláštní, já jsem si jednou kupoval lístek do Maďarska pro úsek Szob (Gr) - Kismaros a zpět už v ČR v ČD centru a řekl jsem jí to přesně jak se to čte a neměla žádný problém.Gajdma napsal:Tak chytrý systém u nás v Bulharsku nemají, i ta dáma v ČD centru měla tak trochu mindrák z toho slova "Rača", takže až v Blavě![]()
Gajdma napsal:Já jsem si jednou kupoval lístek v ČD centru pro úsek Szob (Gr) - Kismaros, řekl jsem jí to přesně jak se to čte a hned mi to bez problému vydala. Takže je zvláštní, že nechcou vydat lístek do Rači.