Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2011

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Tak pokud by jelo více lidí Slovanem, tak bych se i přidal. Budou se kupovat místenky do vlaku? Koupil bych je, ale proti platbě dopředu (když jsem to udělal posledně, tak ostatní se ještě neobtěžovali zaplatit

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
Tak pokud by jelo více lidí Slovanem, tak bych se i přidal. Budou se kupovat místenky do vlaku? Koupil bych je, ale proti platbě dopředu (když jsem to udělal posledně, tak ostatní se ještě neobtěžovali zaplatit .
Místenky bych nebral, nějak posedáme, to že nebudeme sami v kupé je mi fakt jedno. Asi budeme volit velkoprostor (ať sedíme nějak pohromadě).

Gajdma napsal:
Místenky bych nebral, nějak posedáme, to že nebudeme sami v kupé je mi fakt jedno. Asi budeme volit velkoprostor (ať sedíme nějak pohromadě).

No nevím, do Prahy jsem stal na jedné noze a to ještě né na své! :D
Navíc jsem furt na neschopence. :(

Gajdma napsal:
Slovanem jsme v Bratislavě hl.st. v 11:51, do Rače jede Os 3019 ve 12:10, ve 12:19 v Rači a na místě setkání budeme před tou 13:00. Dá se jít i pěšky, letos jsem tak na Rendez šel, normálním krokem za cca 20 min.

Též to mám v plánu! ;)

Miky945: Ale Hutník máš nejlplnější vlak na trase Ostrava - Praha, kdežto co mám zkušenost, tak na těchto vlacích se vždy místo najde, jen je třeba k někomu sednout a nestát zbytečně na chodbičce, což dělá plno lidí. V kupé 3 lidi a oni radši postojí. Na historickém vlaku v rybáku jsem takto vyhodil lidi do kupéček a najednou prázdná chodbička a v kupé stále zbývalo místo. Podobné je to s batohama na sedadle, tam naštěstí stačí většinou cestujícímu slušně říct, aby mi uvolnil místo.

Já bych ale taky byl pro místenky - posledně když jsem jel v tom čase tak jsme s Kankem stáli až do Brna na chodbičce. Stát do Blavy se mi vůbec nechce. A Avala jezdí plná právě Brno - Blava.
PS: Kde si mám koupit lístky Blava hl. st. - Rača?

VáclavS napsal:
Já bych ale taky byl pro místenky - posledně když jsem jel v tom čase tak jsme s Kankem stáli až do Brna na chodbičce. Stát do Blavy se mi vůbec nechce. A Avala jezdí plná právě Brno - Blava.
PS: Kde si mám koupit lístky Blava hl. st. - Rača?
OK. Tak mi pak řekněte, ve kterém voze budete a já tam přijdu. Já kdyžtak klidně postojím, takže mi místenku neber. Když jezdím jako průvodčí, tak stojím celý den a taky mi to nějak nevadí. Já myslím, že ideální by bylo jet do Rače, takže si kupte jízdenky tam. Nevím, jak se vyjádří ostatní, co budou cestovat Slovanem. Přeci jen bude výhodnější, když se nebudeme courat MHD.

Na 90% jedu Slovanem s trucker1245, jako tradičně to jistí vůz ARmpee nebo WRm, ta Rača není špatněj nápad, takže koupit lístek až tam, nebo si lístek koupíme v Blavě za € je tam skoro půl hodiny na přestup.

http://spravy.pravda.sk/bratislavcania-sa-od-novembra-na-hlavnu-stanicu-elektrickou-nedostanu-1zh-/sk_regiony.asp?c=A111026_183600_sk_regiony_p23

poison napsal:
Na 90% jedu Slovanem s trucker1245, jako tradičně to jistí vůz ARmpee nebo WRm, ta Rača není špatněj nápad, takže koupit lístek až tam, nebo si lístek koupíme v Blavě za € je tam skoro půl hodiny na přestup.
Lístek vyjde levněji rozhodně při zakoupení v ČR, ale klidně si ho můžeš koupit i v Blavě, máme tam čas.

Víkend sa pomaly ale iste blíží, preto podávam upresňujúce informácie.
Lokál sa otvára o 11:00, príchod ľubovolne po tomto čase. Pokiaľ viem, časť účastníkov má zraz v MDC, kde budú fotovať nejaké kabíny ( až počasie dovolí ... :D ) Záverečná v lokále je o 23:00, ale ak bude treba, zostanú aj dlhšie.
V nedelu ( neskoré raňajky, obed ) je otvorené zas od 11:00, ale hneď vedľa je krčma Rubikon, kde sa dá pri chmeľovej polievke posedieť už od 9:00.
Nocľah je zajednaný pre 8 ľudí, ale v prípade potreby je ešte zopár voľných miest.
Z hlavnej stanice od 1.11. nechodí električka kvôli havarijnému stavu trate, takže zostáva buď ten vlak, alebo linkou 63, 74 na Račianske mýto ( prestup na el. 16 a 5 smer Rača ) alebo na Trnavské mýto ( prestup na 15 a 4 smer Zlaté piesky ), autobus 56 zostáva v platnosti.
V sobotu sa teda vidíme. Problém je, že si neviem spomenúť, kam som dal VGA šnúru k televízoru. Snáď ju nájdem, novú kupovať nebudem. :D

Ešte doplňujúcu informáciu, na ktorú sa dotazoval jeden z účastníkov zrazu:
... měl bych dotaz ? Dá se v tom ubytovacím zařízení platit nocleh platebni kartou ? ...

Nie, bohužiaľ, platiť sa dá len v hotovosti. Ono to nie je normálny hotel, ale vojenská ubytovňa, takže tam akosi platobný terminál nepotrebujú. Dokonca neberú ani stravenky, ale to by až tak nevadilo, jelikož se mistr čouda zrazu v BA nezúčastní :D

Gajdma napsal:
Lístek vyjde levněji rozhodně při zakoupení v ČR, ale klidně si ho můžeš koupit i v Blavě, máme tam čas.

Tak chytrý systém u nás v Bulharsku nemají, i ta dáma v ČD centru měla tak trochu mindrák z toho slova "Rača", takže až v Blavě ;)

poison napsal:
Gajdma napsal:
Tak chytrý systém u nás v Bulharsku nemají, i ta dáma v ČD centru měla tak trochu mindrák z toho slova "Rača", takže až v Blavě ;)
Zvláštní, já jsem si jednou kupoval lístek do Maďarska pro úsek Szob (Gr) - Kismaros a zpět už v ČR v ČD centru a řekl jsem jí to přesně jak se to čte a neměla žádný problém.

Já jsem si jednou kupoval lístek v ČD centru pro úsek Szob (Gr) - Kismaros, řekl jsem jí to přesně jak se to čte a hned mi to bez problému vydala. Takže je zvláštní, že nechcou vydat lístek do Rači.

Gajdma napsal:
Já jsem si jednou kupoval lístek v ČD centru pro úsek Szob (Gr) - Kismaros, řekl jsem jí to přesně jak se to čte a hned mi to bez problému vydala. Takže je zvláštní, že nechcou vydat lístek do Rači.

Tak to je jasné,
co tak tu Raču u pokladny říci po maďarsky jako za Uherska ? ;)

David

Zítra jedu Ec 275 "Slovan" ve třetím voze za lokomotivou. Najdete mě buď tam, nebo o vůz vedle (ARmpee).

EC 275 v čele špinavá 350.001 a vůz WR, zde se nacházíme s trucker1234 a právě nás spolklo Nové spojení. :)

Hlavně, jestli Vás vyplivlo:D
Hezky si to užijte. Jiní jdou pracovat:mad:

Back
Nahoře