Robo
Průvodčí
Jan Paloch napsal:vůbec nemám zájem city dělat (bo to neumím) v na foru nejsem vůbec užitečný![]()
Neboj, jedného dňa sa poriadne nas..srdíš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jan Paloch napsal:vůbec nemám zájem city dělat (bo to neumím) v na foru nejsem vůbec užitečný![]()
Pokud se budes snazit a nebudes jenom sedet na prdeli a blbe cumet do monitoru, tak budes za cca 1-2roky rikat neco jineho.Jan Paloch napsal:vůbec nemám zájem city dělat (bo to neumím) v na foru nejsem vůbec užitečný![]()
to mas pravdu, podobne kecy tu budou i u MSTS VII za nejakych 20let....to je snad jedine co zustane naporad.....bohuzel.Vrbam napsal:Fabio:
To já a spoustu ostatních lidi jsem u MSTS od jeho začátku, kdy nebylo opravdu nic. Modely od p. Starého byly s texturamu 512x512px, nebyly ani pořádná návěstidla a natož nějaká solidní skutečná trať. Jezdilo se po defaultních tratích s nic moc kvalitními vozidly - o vyladěném engu ani nemluvě. Dnešní situace se se začátkem nedá vůbec srovnávat, teda až na jedno - kecy "já to neumím", "já nevím co s tím", "já to chci", "udělejte mi to" tak ty zůstaly.
Čouda napsal:Já esm začal přesně ja kpíše Fabio. Chtěl jsem svoje mašinky do MSTS. Tak jsem si je jednoduše udělal. Bylo to těžký začínal jsem v malování a později si opatřil fotošop a už to jde jedna báseň. Já a i ostatní z loko boletice jsme schopný dělat skiny troufám si řícct na úrovni dle ohlasů většiny a to jsme taky začínaly od nuly. mám na HDD svoje a Jonášovi první pokusy a je to hnus velebnosti, lae nějak začínal každý. Proto říkám nenechte se odradit těžkým začátkem a hurá do toho.
P.S.: Jako tým Loko Boletice jsme se schodly, že každý kdo by si chtěl opatřit MSTS by měl nejprve složit z něho maturitu a potom teprve by si ho mohl jít koupit natolik je to složitá "hra" tedy vlastně simulátor.
Možná by bylo ještě zajímavější a poučnější čtení na téma "Naše konce s MSTS", kde bychom se dozvídali, kam až nás může tato "vášeň" dovést. Bohužel takto postižení se na Fóru již neobjevují.Venny napsal:Škoda, že téma trochu uhasíná, ale jde stále o velmi zajímavé čtení......
Myslím, že naše začiatky je príjemnejšie čítanie - tie konce sú niekedy aj smutné, teda aspoň ten jeden, o ktorom viem trocha viac, ako ostatní ... Všetko sa má s mierou, aj MSTS, aby človek nemusel dobrovolne - nedobrovolne skončiť.JiříkTK napsal:... čtení na téma "Naše konce s MSTS", kde bychom se dozvídali, kam až nás může tato "vášeň" dovést ...
Tax napsal:JiříkTK napsal:... čtení na téma "Naše konce s MSTS", kde bychom se dozvídali, kam až nás může tato "vášeň" dovést ...Myslím, že naše začiatky je príjemnejšie čítanie - tie konce sú niekedy aj smutné, teda aspoň ten jeden, o ktorom viem trocha viac, ako ostatní ... Všetko sa má s mierou, aj MSTS, aby človek nemusel dobrovolne - nedobrovolne skončiť.