Naše začiatky

Venny napsal:
....... U mě fungují jako pojistky další záliby, zaměstnání na dvě směny, neustále úkolující manželka (ženáči ví, o čem je řeč) a HLAVNĚ dcera, která nekompromisně nárokuje strojový čas našeho jediného počítače na různé ICQ, YOUTUBE a jiné postpubertální kratochvíle. :D
U mně to sice funguje podobně, ale na druhé straně je tu ta slušná, nehádající se a konstruktivně spolupracující část komunity MSTS, která přichází s nápady a náměty na to, co by se ještě dalo udělat, mohlo vylepšit atd. atd. a tak to dopadá mnohdy tak, že se mnohdy přistihnu, že místo toho, abych třeba sedě na lavičce v parku koukal, jak jsou některý ty ženský hezky rostlý, honí se mi v hlavě ty moje fiktivní koleje. A to přesto, že i já mám zájmů více.

JiříkTK napsal:
... čtení na téma "Naše konce s MSTS", kde bychom se dozvídali, kam až nás může tato "vášeň" dovést ...
Já zatím odolávám, ale v žádném případě bych nekončil, kvůli tomuto fóru, jak mnozí z trucu činí. Před chvílí se mnou zamávala skutečnost, že jsem se celý minulý týden stresoval, abych dal dohromady novou instalačku BP81 a když jsem se v pátek vybičoval a všem DVD rozeslal, tak jsem byl dnes upozorněn, že jsem rozeslal BP80. Není to na infarkt? Jen pro info, kolik jsem toho v pátek poslal old, jen na poštovném to dělalo 1000CZK. Doporučené zásilky pošlu znovu, ale dobírky, tam je to komplikovanější. Člověk má málo svých přirozených starostí, tak si musí vyrobit vlastní z blbosti. Stačila maličkost, po spuštění NERA jsem si nevšiml, že jsem v adresáři anglické verze, kterou jsem ještě neupdatoval :salut: Ale nějak to vyřeším a přežiju. Život půjde dál. Na to, že se mi podobný zmatek stal až po 5 letech, to není tak strašné. A to už jsem měl vypálených dalších 7 DVD, které hned putovali do koše. Asi to chce štamprdli. :colors:

Naposled editoval moderátor:
Teď už vím, proč mě přišlo několik dotazů odkud jsem ukradnul tu novou aktualizaci 81 a ne 80 co někteří dostaly ... To ti tedy vyšlo, ale gratuluji :lol: . Omluvou ti může být to, že si byl už jo pořádně utahaný z tvorby do MSTS a práce ..

Naposled editoval moderátor:
phptt napsal:
Teď už vím, proč mě přišlo několik dotazů odkud jsem ukradnul tu novou aktualizaci 81 a ne 80 co někteří dostaly ...
Tak to tedy zírám. První zásilky byly doručeny včera. A málo kdo si to vyzvedne na poště hned.

Back
Nahoře