Vhodný OS pro MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Essentials
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud je to možné, tak jednoznačně z mého pohledu XP :-)
Zkusil jsem Visty a hrůůůůza.
O sedmičkách nevím, mám je jen v pracovním netbooku a taky něcíčko.

XP jsou blbuvzdorné, ale i Visty a Sedmičky nemají problém. Dokonce jako celek to nejlépe šlape v Sedmičkách. Ale pochybuji, že někdo přemýšlí, jaký OS na MSTS použije, ale každý vychází z toho, co si koupil s počítačem nebo do počítače. Málo kdo si může dovolit koupit krabicové verze všech tří OS a pak zkoušet, co mu pojede nejlépe. Ale proč pak nevyzkoušet Windows 98 SE :D .

Jistě, že asi se každý bude řídit tím, co má v PC předinstalované, nebo jaký si sám zvolí OS.
Já Visty měl, jistě sem potřeboval poradit, když to byla nová věc a nešlapalo to tak, jak mělo.
Ale když jsem si v loňském roce kupoval PC-sestavený, tak jsem si tam nechal dát XPéčka.
Na těch mi to šlape taky dobře a pokud to nepadne, budu jezdit do "hallelujah":D:D:D
Takže Zbyněk doporučuje i další dva novější OS a asi to tak má být.

Já jezdím delší dobu na Vistách a bez problému. Malinko mi dělaly problém editory, ale to může být otázka jednotlivce (nevím, jak jsou na tom ostatní). Nově mám na noťasu W7 a taky to jede slušně, bez problému :-)

Problém je v tom, že XP vzápětí vyprší podpora. Visty byly stejný propadák jako kdysi Windovs ME. Takže asi jen W7. MSTS Tam má nativní podporu, jen je potřeba dávat bacha na UAC a přístupová práva.

Back
Nahoře