Poisone. Díky za připomínku, leč si nejsem příliš jist, zda-li jsi pochopil, proč chci prodloužit délku pobytu ve stanici.
... jak chceš vytvořit JŘ, aby ti pískal jak chce autor aktivity, když jedeš se simulovaným zpožděním? V tomto případě máš přece nadefinovaný pravidelný JŘ a při zpoždění vlaku hráče (např. 15 min) na délku pobytu ve stanici může mít vliv pouze onen doptávaný vliv počtu cestujících na peróně, pokud se nemýlím?
Navíc každý hráč jede jinou stopu (prostě tu svou, na jakou má) a já jen chci, aby dodržel minimální (reálný) pobyt ve stanicích bez toho, aniž bych vás (hráče) omezoval nějakou jednotností, jako je např. nucený JŘ (trafic drží šajbu na stůj). Krátíš sekyru, to je dobře a klidně odjeď dříve než ostatní, ale nech pacošům alespoň 40 vteřin na výstup a nástup.
Pak když přijedu do takové stanice jako je Olomouc, kde mi sim napočítá defaultních jen 20 vteřin pobytu u vlaku jako je 16vozová lůžková 442ka, tak to je podle mně výrazně nemodelové a taky chci, aby hráč nekrátil zpoždění na nereálných věcech, ale naopak na svém umu s vedením vlaku na trati, znalostí tra'tových poměrů apod. Tato zkušenost s volitelností délky min pobytu mi chyběla už u Ex124 Košičan, kde naopak pobyty byly v té době běžně 2minutové a sim to pískal po 15 vteřinách, což mi vadilo, aproto jsem to začátečnicky řešil pokynem v hláškách (tuším).
Navíc dneska už to stejně není akuální, dnes, pokud není ve stanici plácačka, vypravuje vlak fíra, který pískne píšťalou nebo houkne v čase odjezdu a průvodčí jen potvrzuje odjezd.
a co to má co dělat prosím tě s řešeným pobytem vlaku ve stanici? Ať už dává souhlas či odjezd kdokoliv, vyvíjí se to pro odjezd vlaku na základě nějaké provozní situace a ne na tom, jaký provozní zaměstnanec to vykonává.