Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:... Chcelo by to SSD...
CANDY napsal:na msts uplne stačí podla mna 60GB SSD a to do 70€ v pohode sa kupiť dá.
CANDY napsal:... a da sa kupit aj za 70€.
"Môj" študent chodil soboty-nedele na brigády a po roku snaženia mu stál na dvore Seat Ibiza 1600. Kto chce, spôsob si nájde, kto nechce, má k dispozícii more výhovoriek.CANDY napsal:... ale ja ako student si nemozem dovolit ...
nebulus napsal:Ja dúfam, že keď počkáme, tak aj ceny SSD pôjdu dole. Dúfam že v tom čase nebudeme bradáči ako ZZ TOP![]()
orlov napsal:nebulus napsal:Ja dúfam, že keď počkáme, tak aj ceny SSD pôjdu dole. Dúfam že v tom čase nebudeme bradáči ako ZZ TOP![]()
Ak to nastane, tak už MSTS nebude hrať nikto - ani taký starý matador ako ZŠ ...![]()
1.) To je len tvoj a tvoj problém.CANDY napsal:Tax: tvoj prístup sa mi vobec nepáči. 1, som študent a brigadujem a po 2, nebudem zatial niečo kupovať čo nebolo odskušane zatial som nikoho prispevok nečítal ako niekto prevádzkoval SSD a aké výsledky s MSTS ma.