Obava začiatočníka s aktivitami

Schimansky

Začátečník
Chcel som si prihodiť aktivity do trate pána Šemoru, ale už pri prvej som narazil na takúto hlášku, pri jej rozbaľovaní

The installed track database for this route is version 26826, the activity was built on version 27574. Continue?

Mám pokračovať? ak nie čo treba urobiť?

Ďakuje Schimansky:P

Schimansky napsal:
The installed track database for this route is version 26826, the activity was built on version 27574. Continue?
Copak nám asi říká ta hláška že?
Jedné: Aktivita je určena pro novější verzi tratě a nenusí fungovat na verzi starší. Pokračnovat?
Rozhodnutí je na tobě.....

Pokud autor trati neudělal změny na trase té aktivity, bude fungovat jinak ne.....

Někdy ano, někdy ne. Aktivita si kontroluje číslo databáze a datum vytvoření. Jenomže se může stát, že aktivita je určená pro jistý úsek trati, kde autor nic nezměnil, protože pracuje někde jinde, a aktivita poběží bez problému i po téhle hlášce.

Mě spíš zaráží, proč Schimansky neaktualizuje trať. Přichází tím o spoustu nových krásných úseků.

Řek bych, že tento chlapík není až takový amatér, ale je to autor tratě Rabočij pasjolok. Tedy s největší pravděpodobností. Nicky někdy klamou. Vím to jen náhodou. Má totiž se mnou domluveno pokračování stavby některých mých tratích.

To není zde o tom, jestli je někdo amater či nejlepší profík. Právě u takových může nastat tento problém. Já například, kdybych se ptal na nějakou aktivitu pro 321 a měl starou verzi, tak vůbec netuším co kde Martin měnil.
Jen ten dotaz byl položený hodně nováčkovsky.
Aby bylo možné normálně odpovědět, je nutné se ptát v tomto schématu:

Mám trať BP verze XY a chci do ní nainstalovat aktivitu od xxxxxx s názvem yyyyyy vydanou zzzzzzz.
Poté může následovat jedna jednoznačná odpověď.

PS. Jinak jsem zvědav, jak dlouho mi vydrží energie. Od půl osmé ráno v naší čtvrti nejde proud a jedu internet na wifinu z UPS. A noťas z baterek. UPS hlásí ještě 2 a půl hodiny, noťas ještě 2 hodiny. Dle agentury JPP by kolem půl jedenácté elektřina už mohla jít. Ani kotel nejede a na UPS, i když z APC Smartky jde sinusové napětí, odmítá zapálit hořák. Naštěstí ještě nemrzne. :D

Som Slovák a asi prišlo k zámene nickov, lebo tuná som úplny amatér :D
S tými aktualizáciami. Ja som si trať nainštaloval do troch rôznych PC a na tom poslednom som chcel vyskúšať ďalšie aktivity. Bohužiaľ na PC, na ktorý som aktualizáciu zabudol stiahnuť :D Tož náhoda je blbec. Ale keď som trať aktualizoval tak mi zase písalo, že aktivita je postavená pre nižšiu verziu trate. Ale išla.:)

Schimansky napsal:
...písalo, že aktivita je postavená pre nižšiu verziu trate. Ale išla.:)
Ale to je naprosto normální, ne každá new verze trati rozháže aktivitu natolik, že je nefunkční.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat co mám s aktivitou pokud mě to píše Failed to open package. Pro všechny případy mám zakopenou trať 321 a OS 7.
Prosím pomozte
Díky

jo to jsem taky zkoušel napsalo, že to opravilo ale stejně to nejde. já uvažuju jestli se nějak nemá přepsat ta koncovka *apk na něco jiného. Když spustím samostatně TSUNPACK tak to píše žš to musím přejmenovat na tsunpack MyActivity.TAP tak opravdu si nevím rady

Nic nepřepisuješ, prostě jen nainstaluješ MSTS jako správce, stejně do něho BIN a vše ostatní také jako správce, nejlépe dle TOHOTO návodu! Chodit to musí.

Před několika dny jsem postup popisoval řešení na úplně stejný dotaz, jen nevím ve kterém to bylo vlákně. Že by Windows 7 ? Když už nic nepomáhalo, tak přihlásit se administrátorským účtem, ale jen verze Professional nebo Ultimate. Nižší to neumí.

Back
Nahoře