Zbyněk Šemora napsal:
Martensi a máš vůbec zájem, aby trainset byl vyladěn? Nebo budeme jeden z druhého dělat blbce, že nemám elementární znalosti a ještě neumím analyzovat sms, jak to tam má ten Jacek vymyšleno.
Opravdu se stydím, že tohle ještě neznám, ale polepším se.
Ale to víš, že mám zájem a taky kabiny, které dělám nově, tak jsou co vyladěné s verzí engu a sms, jako balík.
Blbce ze sebe neděláme - tedy pokud si opravdu uvědomuješ souvislosti mezi eng, sms a cvf. Do jaké míry, to nechám na Tobě. Jinak ta poznámka s elementární znalostí vazeb mezi sms, eng a cvf byla myšlena na úplně někoho jiného.
Nicméně platí stále to, co jsem psal před tím - prostým a bezduchým papouškováním se nikdy nikdo nic nenaučil a nikdy se tak nikdo nic nenaučí. Proto jsem proti tomu, aby autoři zvuků a kabin ještě k tomu psali manuály, kde, co se musí změnit, když se něco změní jinde - a sám osobně to ani náhodou nehodlám takto praktikovat z výše uvedeného důvodu.
Jsou to tuším Tvoje slova :
Zbyněk Šemora napsal:
Takže přestaňme si konečně hrát na schovávanou a každý autor zvuků, kabin, atd by měl mít povinnost napsat do readme která nastavení v engu je nutné přizpůsobit.
Jinak, jak to má Jacek vymyšleno ( tedy jak to píšeš) mne ani trochu nezajímá (maximálně ze zvědavosti, touhy po poznání a snahy něco pochytit a posunout se někam dál) -
pro mou potřebu mi stačí vědět, že když šáhnu někde do engu, tak vím, že musím upravit i něco v cvf a taky v sms ..... elementární věci si pro svou potřebu měl dokázat upravit jak v cvf, tak v sms každý ladič a navíc máme všichni maily, takže není problém toto konzultovat s daným autorem.
Ale i tak by o každé (byť i elementární) úpravě měl vědět autor daného add-onu a zakomponovat ji u sebe, pokud se s ní ztotožní.
Takže ještě jednou - obecně vysvětlit vazby ano, a klidně to udělám bez nejmenších problémů - ale slepě psát nějaká čísla do readme tak, jak to chceš dát autorům kabin a zvuků za povinnost - ani náhodou.
Už konečně chápeš, o co mi a možná i ostatním jde?